Συγκλονίζει παρουσιάστρια του Art TV: Εμφάνισε σύνδρομο Guillain Barre μετά τον εμβολιασμό της κατά Covid-19

Aμέσως μετά τη δεύτερη δόση εισήχθη στο νοσοκομείο με απίστευτους σπασμούς σε όλο της το σώμα

Συγκλονίζει παρουσιάστρια του Art TV: Εμφάνισε σύνδρομο Guillain Barre μετά τον εμβολιασμό της κατά Covid-19

Ανανέωση από αρχική δημοσίευση: (09/05/2022, 15:59)

Τον δικό της Γολγοθά ανεβαίνει η Χαρά Τρυφερή, δασκάλα χορού, αισθητικός και συμπαρουσιάστρια στο Art TV, μετά τον δεύτερο εμβολιασμό της κατά της Covid-19.

H κοπέλα αμέσως μετά τον δεύτερο εμβολιασμό της κατά του κορωνοϊού, εμφάνισε σύνδρομο Guillain Barre.

Πρόκειται για ένα σπάνιο νευρολογικό νόσημα στο οποίο το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού επιτίθεται εναντίον των νεύρων, με αποτέλεσμα ο ασθενής να παρουσιάζει παράλυση και μούδιασμα – συνήθως στα χέρια και τα πόδια.

Μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε, αποκάλυψε τις παρενέργειες που προέκυψαν και συνεχίζουν να την ταλαιπωρούν εδώ και 11 μήνες μετά το εμβόλιο κατά του Covid-19.

Όπως η ίδια αναφέρει, αμέσως μετά το εμβόλιο εισήχθη στο νοσοκομείο κατεπειγόντως με απίστευτους σπασμούς, τους οποίους ακόμα δεν έχει ξεπεράσει.

Όπως αναφέρεται, μετακινείται με καροτσάκι.

Συνιστά, όπως λέει στο βίντεο, «να μην κάνει κανείς το δηλητηριασμένο εμβόλιο».

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που ανήρτησε:


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.