ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νοσοκομειακοί γιατροί: Σήμερα 24ωρη παναττική απεργία και συγκέντρωση στη Βουλή

Αντιδρούν στο νομοσχέδιο για τη δευτεροβάθμια περίθαλψη, που κατατέθηκε στη Βουλή

Νοσοκομειακοί γιατροί: Σήμερα 24ωρη παναττική απεργία και συγκέντρωση στη Βουλή

Απεργιακές κινητοποιήσεις αρχίζουν από σήμερα με 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες οι νοσοκομειακοί γιατροί, οι οποίοι αντιδρούν στο νομοσχέδιο για τη δευτεροβάθμια περίθαλψη, που κατατέθηκε στη Βουλή.

Στη Βουλή οι νοσοκομειακοί γιατροί

Στις 12 έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στη Βουλή.

Η ΟΕΝΓΕ εκφράζει την εκτίμηση ότι το νομοσχέδιο «ιδιωτικοποιεί πλήρως τα δημόσια νοσοκομεία, μετατρέπει την υγεία του λαού σε ακόμα πιο ακριβό εμπόρευμα και προνόμιο για λίγους και καταδικάζει τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού σε ακόμα πιο υποβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην ανακοίνωση της καλούνται οι Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα, τα σωματεία, οι μαζικοί φορείς, οι σύλλογοι ασθενών και οι πολίτες να συμμετάσχουν στις συγκέντρωσης ενάντια στο νομοσχέδιο που δίνει τη χαριστική βολή στο δημόσιο σύστημα υγείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.