ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Νυστάζετε εύκολα το μεσημέρι; – Αυτό είναι το σνακ που θα σας βοηθήσει να την αντιμετωπίσετε

Είναι υγιεινό και εύκολο

Νυστάζετε εύκολα το μεσημέρι; – Αυτό είναι το σνακ που θα σας βοηθήσει να την αντιμετωπίσετε

Είναι αρκετά συχνό φαινόμενο να σε πιάνει νύστα το μεσημέρι ακόμη κι αν έχεις κοιμηθεί πολύ καλά το βράδυ.

Οι παράγοντες μπορεί να είναι πολλοί όπως στρες, κακή διατροφή, ακόμη και το περιβάλλον στο οποίο κινείστε. Επειδή το πιθανότερο είναι ότι το μεσημέρι μπορεί να είστε στη δουλειά, σίγουρα δεν μπορείτε να πάρετε έναν υπνάκο αλλά υπάρχουν άλλοι τρόποι να τονωθείτε. Και μην πάει το μυαλό σας στον καφέ.

Πιο συγκεκριμένα επιστημονική μελέτη που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Περντιού των ΗΠΑ, έδειξε ότι αυτή η τροφή είναι τα αμύγδαλα. Αυτό συμβαίνει γιατί τα αμύγδαλα επιβραδύνουν τη διαδικασία διάσπασης του γεύματος, επομένως βοηθούν ώστε τα επίπεδα του σακχάρου –άρα και η ροή ενέργειας– να παραμείνουν σταθερά στον οργανισμό. Αυτός είναι και ο λόγος που τα αμύγδαλα είναι το πιο ιδανικό σνακ για να αποφύγουμε την έκπτωση πνευματικών δυνάμεων που τυπικά παρατηρείται τις μεσημεριανές ώρες στη δουλειά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον τα αμύγδαλα ενισχύουν τη μνήμη και βοηθούν στην παραγωγικότητα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.