ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οι «ειδικοί» άρχισαν να ζητούν ξανά μέτρα για τον κορωνοϊό – Α.Λινού: «Εάν δεν τα πάρουμε θα κορυφωθούν τα κρούσματα»

«Με την παραλλαγή Κράκεν θα νοσήσουν και οι εμβολιασμένοι»

Οι «ειδικοί» άρχισαν να ζητούν ξανά μέτρα για τον κορωνοϊό – Α.Λινού: «Εάν δεν τα πάρουμε θα κορυφωθούν τα κρούσματα»

Ξεκίνησε και επίσημα ο «χορός» των νέων μέτρων, που προετοιμάζουν για εφαρμογή ,από τους «ειδικούς», με πρόσχημα αυτή τη φορά την παραλλαγή «Κράκεν» η οποία «καλπάζει» όπως λένε και   “διαφεύγει” των εμβολίων για τον COVID. 

Με άλλα λόγια παραλλαγή του κορωνοϊού, ξεφεύγει από τα εμβόλια για τον κορωνοϊό…  Κατά συνέπεια και όπως λένε οι ειδικοί θα πρέπει να πάρουμε μέτρα για την υποπαραλλαγή του κορωνοϊού, καθώς θα νοσήσουν και όσοι είναι εμβολιασμένοι για άλλες υποπαραλλαγές του κορωνοϊού, οι οποίες όμως δεν περιλαμβάνονται στα υπάρχοντα εμβόλια για τον κορωνοϊό.

Η Αθηνά Λινού ανέφερε ότι τα κρούσματα του κορωνοϊού μπορεί να φτάσουν τα 200.000 κάθε μέρα στην Ελλάδα σε περίπτωση που δεν υπάρξουν μέτρα προστασίας, καθώς ήδη 2-3 ιοί βρίσκονται σε έξαρση.

Η καθηγήτρια επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ μίλησε στην ΕΡΤ και ανέφερε πως αναμένεται στα τέλη Φεβρουαρίου η κορύφωση της γρίπης, ανάλογα όμως με το πότε θα εντοπιστεί η νέα υποπαραλλαγή «Κράκεν» στην Ελλάδα, που…  «καπλάζει» στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, είπε για τη μετάλλαξη XBB.1.5 πως «αυτή η μορφή του κορωνοϊού είναι απλά μια παραλλαγή της Όμικρον», οπότε τα μέτρα δεν χρειάζεται να διαφοροποιηθούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημείωσε όμως, ότι η «Κράκεν» εμφανίζει κάποιες διαφοροποιήσεις ως προς τη μεταδοτικότητα αλλά και ως προς την παράκαμψη των εμβολίων ή και προηγούμενης νόσου, γεγονός που σημαίνει ότι θα υπάρχουν περισσότερα κρούσματα.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.