Παραδοχή από Α.Μπουρλά: «Έχουμε χάπι που έχει μικροτσίπ – Φανταστείτε την συμμόρφωση του ασθενούς»!

Αποκαλυπτικός διάλογος στο Νταβός

Παραδοχή από Α.Μπουρλά: «Έχουμε χάπι που έχει μικροτσίπ – Φανταστείτε την συμμόρφωση του ασθενούς»!

Αυτό που ξεκίνησε ως θεωρία συνωμοσίας και επιστημονική φαντασία πριν από λίγα χρόνια έγινε πραγματικότητα αφού η Υπηρεσία Προηγμένων Ερευνητικών Προγραμμάτων Άμυνας του Πενταγώνου (DARPA) αποκάλυψε ότι έχει αναπτύξει ένα εμφυτεύσιμο μικροτσίπ που η υπηρεσία είπε ότι θα παρακολουθεί συνεχώς το ανθρώπινο σώμα για σημάδια μόλυνσης από ιούς.

Τώρα έρχεται η Pfizer η οποία αναφέρει δια του Α.Μπουρλά ότι έχει αναπτύξει ένα «βρώσιμο χάπι» με βιολογικό μικροτσίπ που στέλνει ασύρματο σήμα στις αρμόδιες αρχές μετά την πέψη του χαπιού!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, εξηγεί τη νέα τεχνολογία της Pfizer στο πλήθος του Νταβός. «Ένα χάπι με ένα μικροσκοπικό τσιπ που στέλνει ένα ασύρματο σήμα στις αρμόδιες αρχές όταν το φαρμακευτικό προϊόν έχει αφομοιωθεί». «Φανταστείτε τη συμμόρφωση», λέει εννοώντας τους ασθενείς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στο Νταβός το 2018 για τον Μετασχηματισμό της Υγείας στην Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, εξήγησε τη νέα τεχνολογία της Pfizer στο κοινό δημόσια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.