ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Πατρινό Καρναβάλι: Αναιμικό το ενδιαφέρον των φοιτητών για αντιβιοτική αγωγή κατά της μηνιγγίτιδας

Ο ΕΟΔΥ συνεχίζει να παρακολουθεί «στενά» τις συμπεριφορές πριν το Πατρινό Καρναβάλι

Πατρινό Καρναβάλι: Αναιμικό το ενδιαφέρον των φοιτητών για αντιβιοτική αγωγή κατά της μηνιγγίτιδας

Το Πατρινό Καρναβάλι βρίσκεται προ των πυλών και οι φοιτητές της πόλης παραμένουν αναιμικοί αναφορικά με την αντιβιοτική αγωγή κατά της μηνιγγίτιδας καθώς μόλις 600 άτομα την έχουν λάβει. 

Αν και ο αρχικός σχεδιασμός του ΕΟΔΥ ήταν να χορηγηθεί η αγωγή σε περίπου 3.000 – 5.000 άτομα, οι φοιτητές μάλλον έχουν εστιάσει τη προσοχή τους στο Καρναβάλι.

Ο Δημήτρης Ηλιόπουλος, διευθυντής στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Υγείας του ΕΟΔΥ, αναφέρει:

«Συνεχίζεται η χορήγηση χημειοπροφύλαξης προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος μετάδοσης. Δόθηκαν κάποια σχήματα την Τετάρτη (13.03) και Πέμπτη (14.03) στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. και συνεχίζεται η διανομή χημειοπροφύλαξης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, χημειοπροφύλαξη έλαβαν και φοιτητές στη φοιτητική λέσχη του Πανεπιστημίου Πατρών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.