ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Peter McCullough: «Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Lancet έδειξε ότι το 74% των θανάτων οφείλονταν στα εμβόλια κατά της Covid»

«Το περιοδικό την κατέβασε μέσα σε 24 ώρες»!

Peter McCullough: «Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Lancet έδειξε ότι το 74% των θανάτων οφείλονταν στα εμβόλια κατά της Covid»

Ο διάσημος καρδιολόγος του Τέξας, Dr Peter McCullough, σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως υπήρξε μελέτη στο πασίγνωστο επιστημονικό περιοδικό Lancet η οποία συνδέει το 74% των θανάτων με τα εμβόλια κατά της Covid!

Η μελέτη αυτή επειδή προφανώς ήταν επικίνδυνη και ενοχλούσε, κατέβηκε μέσα σε 24 ώρες!

”Μελέτη στο (ιατρικό περιοδικό) Lancet σε νεκροτομές με το εμβόλιο του covid ανακαλύπτει ότι το 74% (των θανάτων) προκλήθηκε από το εμβόλιο – Το περιοδικό αφαίρεσετη μελέτη μέσα σε 24 ώρες.”, αναφέρουν οι Epoch Times!

Ο καρδιολόγος, από την πλευρά του, τόνισε:

«Διατηρήσαμε (την εργασία) στον σέρβερ των προεκτυπώσεών τους (του Lancet). Κι αυτή ανακοινώθηκε.

Πριν το μάθουμε, μέσα στη νύχτα, οι λήψεις του πλήρους χειρογράφου στον σέρβερ των προεκτυπώσεων ήταν κατά εκατοντάδες ανά λεπτό!

Ποτέ δεν έχω δει κάτι αντίστοιχο.

Στην κυριολεξία πουλούσε τρελά επειδή οι πίνακες των στοιχείων είναι τόσο λεπτομερείς για κάθε θάνατο. Είναι συνολικά 48 σελίδες πίνακες με στοιχεία!

Για αυτό είπαν, την κατεβάζουμε επειδή κατά τη γνώμη τους τα συμπεράσματα δεν υποστηρίζονται από την μεθοδολογία.

Ωστόσο, πρόκειται για μια συμβατική μεθοδολογία έρευνας. Το έκανα αυτό όλη μου τη σταδιοδρομία.

Πρόκειται για νεκροτομές. Επομένως, δεν υπάρχουν υπερβολικά πολλά με τα οποία να διαφωνήσεις. Η νεκροτομή έδειξε έναν θρόμβο, έδειξε καρδιακή βλάβη. Αν το Lancet δεν είχε κάνει τίποτα, αυτό θα παρέμενε ανεβασμένο! Έγινε είδηση σ’ ολόκληρο τον πλανήτη!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κόσμος φωνάζει ουσιαστικά για ιατρική λογοκρισία από το Lancet! Και το ερώτημα είναι: Ποιος ειδοποίησε το Lancet να ρίξει την μελέτη αυτή μέσα στην νύχτα;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.