ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πλήρης διάλυση στα ελληνικά νοσοκομεία: Περιστέρια κόβουν βόλτες στα δωμάτια των ασθενών στην Αλεξανδρούπολη

«“Βομβαρδισμένα” πατώματα & περιστέρια στα δωμάτια των αρρώστων; Λες και είμαστε σε νοσοκομείο του Αφγανιστάν»

Πλήρης διάλυση στα ελληνικά νοσοκομεία: Περιστέρια κόβουν βόλτες στα δωμάτια των ασθενών στην Αλεξανδρούπολη

Λίγες εβδομάδες μετά τα ποντίκια που είχαν καταγραφεί να τρέχουν «χαρούμενα» στους διαδρόμους ελληνικού νοσοκομείου, στο «φως» της δημοσιότητας, ήρθε μια νέα καταγγελία, στην οποία αναφέρεται πως περιστέρια κόβουν βόλτες στα δωμάτια νοσηλείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Η καταγγελία δημοσιεύτηκε στην προσωπική σελίδα του Γιάννη Μαλκίδη, ο οποίος μπορεί να είναι δημόσιος υπάλληλος και να εργάζεται στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας του αεροδρομίου «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης.

Ο κ. Μαλκίδης, λοιπόν, καταγγέλλει την προκλητικά απαράδεκτη εικόνα που υπάρχει σε μέρη των κτιριακών εγκαταστάσεων όπου νοσηλεύονται ασθενείς και αναφέρει:

«Αγωνιώδης έκκληση προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να αναληφθούν πρωτοβουλίες ώστε να αλλάξει σύντομα η συγκεκριμένη εικόνα. “Βομβαρδισμένα” πατώματα και περιστέρια στα δωμάτια των αρρώστων; Λες και είμαστε σε νοσοκομείο του Αφγανιστάν… Δεν τιμούν κανέναν “μας” όσα παρατηρούνται στις φωτογραφίες και ειδικά σε ένα νοσηλευτικό ίδρυμα πρώτης” γραμμής, εν έτει 2022».

Υπάρχει όμως και η καταγγελία μιας γυναίκας για τη συμπεριφορά διευθυντή κλινικής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης:

«Διευθυντής καθηγητής νοσηλευτικού τμήματος έδιωξε νοσηλευόμενο νεφροπαθή ασθενή σε βαριά κλινική κατάσταση με τη βία από την κλίνη του, επειδή επέτρεψε εν αγνοία του σε συνοδό να εισέλθει εκτός ωραρίου επισκεπτηρίου για να μεταφέρει ρουχισμό και προσωπικά είδη υγιεινής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, η ένταση κορυφώθηκε όταν ο ασθενής δέχτηκε λεκτική επίθεση για την παραβίαση κανονισμού, παρέλαβε την ιατρική του κάρτα και παρατήρησε πως έως και προχθές, 48 ώρες μετά τη νοσηλεία του, τα στοιχεία του ήταν λάθος καταγεγραμμένα, παρόλα αυτά τού χορηγήθηκε βαριά φαρμακευτική αγωγή, χωρίς να υπάρχει υπογεγραμμένη ιατρική γνωμάτευση της ασθένειας και τα αποτελέσματα εξετάσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.