ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

ΠΟΕΔΗΝ: «Τουλάχιστον 42 παιδιά φιλοξενούνται με εισαγγελική εντολή στα νοσοκομεία “Αγία Σοφία” και “Αγλαΐα Κυριακού”»

«12χρονος έσπαγε ότι έβρισκε γύρω του κατά την εφημερία και επιτέθηκε στο προσωπικό»

ΠΟΕΔΗΝ: «Τουλάχιστον 42 παιδιά φιλοξενούνται με εισαγγελική εντολή στα νοσοκομεία “Αγία Σοφία” και “Αγλαΐα Κυριακού”»

Η ΠΟΕΔΗΝ, κατήγγειλε πως τουλάχιστον 42 ανήλικα βρίσκονται στα παιδιατρικά νοσοκομεία της Αττικής «Αγία Σοφία» και «Αγλαΐα Κυριακού», καθώς φιλοξενούνται με εισαγγελική εντολή.

«Δεν θα υπήρχαν ράντζα εαν είχε λυθεί το πρόβλημα με τα κακοποιημένα παιδιά που φιλοξενούνται με εισαγγελική εντολή στα παιδιατρικά νοσοκομεία και τις παιδιατρικές κλινικές των νοσοκομείων, αν και υγιέστατα επί μακρόν.

Παρά τις διαμαρτυρίες μας τις τελευταίες ημέρες έχουμε αυξητική τάση στα εισαγγελικά. 42 στα δύο παιδιατρικά νοσοκομεία. 20 παιδιά φιλοξενούνται σήμερα με εισαγγελική εντολή στο Παίδων Αγία Σοφία», αναφέρει ο Μιχάλης Γιαννάκος.

Μάλιστα περιγράφει και ενα δυσάρεστο συμβάν:

«Αγόρι 12 ετών κατά την εφημερία δεν άφησε τίποτα όρθιο. Έσπαγε ότι έβρισκε γύρω του, επιτέθηκε στο προσωπικό. Φοβήθηκαν πολύ τα νοσηλευόμενα παιδάκια που έκλαιγαν. Φρίκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το προσωπικό ειδοποίησε την αστυνομία, την εισαγγελία που διέταξε να κρατηθεί το 12χρονο παιδί 24 ώρες στη ΓΑΔΑ. Ήρθε η αστυνομία να το πάρει αλλά είχε εξαφανισθεί από το νοσοκομείο. Αύριο, μεθαύριο θα επιστρέψει στο νοσοκομείο όπως έγινε τόσες φορές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.