ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ποιο είναι το λάθος που μπορεί να κάνουμε με το νερό της βρύσης – Πότε δεν πρέπει να το πίνουμε

Η κατανάλωση νερού με ίχνη μολύβδου, μπορεί να προκαλέσουν μια σειρά από προβλήματα υγείας

Ποιο είναι το λάθος που μπορεί να κάνουμε με το νερό της βρύσης – Πότε δεν πρέπει να το πίνουμε

Σύμφωνα με την Mirror, η Επιθεώρηση Πόσιμου Νερού του Ηνωμένου Βασιλείου αναφέρει ότι δεν θα πρέπει να πίνουμε ποτέ ζεστό νερό από τη βρύση.

Το ζεστό νερό της βρύσης θεωρείται επικίνδυνο επειδή μπορεί να περιέχει υψηλά επίπεδα μετάλλων, όπως χαλκό και μόλυβδο τα οποία μεταφέρονται από τις σωληνώσεις.

Η κατανάλωση νερού με ίχνη μολύβδου, μπορεί να προκαλέσουν μια σειρά από προβλήματα υγείας, όπως βλάβες στην ανάπτυξη των παιδιών, έως και πρόκληση νεφρικών και καρδιακών προβλημάτων σε ενήλικες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, συνίσταται το ζεστό νερό από τη βρύση να μην χρησιμοποιείται ούτε στη μαγειρική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.