ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Προετοιμάζουν για νέα μέτρα από το φθινόπωρο – Θ.Πλεύρης: «Θα έχουμε έξαρση του κορωνοϊού»

Οι μάσκες δεν θα αρθούν τελείως

Προετοιμάζουν για νέα μέτρα από το φθινόπωρο – Θ.Πλεύρης: «Θα έχουμε έξαρση του κορωνοϊού»

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ξέκοψε στους Έλληνες πολίτες την άμεση χαλάρωση των μέτρων που ακόμα παραμένουν στην χώρα μας.

Ενώ όλη η Ευρώπη έχει καταργήσει ή καταργεί μέσα στις προσεχείς ημέρες (βάσει ανακοινώσεων) τα όποια μέτρα έχουν μείνει λόγω κορωνοιού, όπως η υποχρεωτική χρήση μάσκας, στην Ελλάδα η κυβέρνηση βλέπει ακόμα τον κίνδυνο και υποχρεώνει τον κόσμο εν μέσω καλοκαιριού να κυκλοφορεί με μάσκες!

Όπως είπε θα η κυβέρνηση θα κινηθεί βάσει προηγούμενων εξαγγελιών, δηλαδή κατάργησή της από 1ης Ιουνίου, αλλά θα διατηρηθεί σε ΜΜΜ και νοσοκομεία.

Να υποθέσουμε πως στην Γαλλία δεν φροντίζουν τους πολίτες τους μιας και καταργούν από 16 Μαιου τις μάσκες και στα ΜΜΜ.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Θ.Πλεύρης: «έχουμε πει στις εξαγγελίες μας ότι η βασική ημερομηνία εξέτασης για την κατάργηση της μάσκας είναι η 1η Ιουνίου. Φαίνεται ότι θα φτάσει στην υλοποίηση του, ωστόσο μπορεί να διατηρηθεί σε καποιους χώρους. Το πλεονέκτημα στη χώρα μας είναι ότι τους θερινούς μήνες, οι κλειστοί χώροι, είναι πολύ περιορισμένοι, στα ΜΜΜ, στα νοσοκομεία και σε χώρους φροντίδας, θα διατηρηθεί η μάσκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μάσκα είναι ένα ήπιο μέτρο, η επιθυμία μας είναι να πάμε σε λιγότερους χώρους, όπου θα υπάρχει η μάσκα. Έχουμε μιλήσει και με την κ. Κεραμέως, έτσι ώστε να διατηρηθεί κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, αλλά και των πανελλαδικών, προκειμένου κανένα παιδί να μην χάσει τις εξετάσεις του. Στο ζήτημα των πανελλαδικών και των σχολείων θα είμαστε λιγο συντηρητικοί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.