ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πρώην αντιπρόεδρος Pfizer: «Η πανδημία της Covid-19 ήταν η 1η πράξη ενός θεατρικού έργου με στόχο την καταστροφή των δημοκρατιών»

«Δεν θα ταξιδεύετε - Δεν θα έχετε ιδιωτικό αυτοκίνητο - Δεν θα έχετε σπίτι»

Πρώην αντιπρόεδρος Pfizer: «Η πανδημία της Covid-19 ήταν η 1η πράξη ενός θεατρικού έργου με στόχο την καταστροφή των δημοκρατιών»

Ο διάσημος ανοσολόγος , πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer και πρώην συνιδρυτής και CEO της εταιρείεας βιοτεχνολογίας Ziarco, Dr Mike Yeadon, αποκάλεσε την πανδημία της Covid-19 «1η πράξη ενός θεατρικού έργου με πολλές πράξεις», προειδοποιώντας ότι θα διαρκέσει πολλά χρόνια και θα καταστρέψει ολοσχερώς όλες τις φιλελεύθερες δημοκρατίες.

Μάλιστα όπως είπε η πανδημία του covid-19 είναι μέρος του ίδιου ολοκληρωτικού σχεδίου της Ατζέντας 2030 που έχουν ανακοινώσει μέσω του ΟΗΕ και της WEF εξτρεμιστικοί διεθνιστικοί κύκλοι.

Περιγράφει τον εφιαλτικό κόσμο που μας ετοιμάζουν, όπου οι άνθρωποι δεν θα έχουν περιουσιακά στοιχεία και θα απαγορεύεται να μετακινούνται, δεν θα έχουν καν σπίτια με το πρόσχημα ότι θα χρησιμοποιούν πολύ λιγότερη ενέργεια.

«Έτσι όταν ο ΟΗΕ, ο Bill Gates και ο Κλάους Σβαμπ σας λένε ότι έχουν ένα σχέδια του ΟΗΕ για το 2030 με στόχους βιώσιμης ανάπτυξης και όλους τους λένε:

“Δεν θα ταξιδεύετε. Δεν θα έχετε ιδιωτικό αυτοκίνητο. Δεν θα χρησιμοποιούμε την διεθνή ναυτιλία για τη μεταφορά αγαθών. Δεν θα υπάρχουν καθόλου πτήσεις πέραν των στρατιωτικών ή ίσως των πάμπλουτων ανθρώπων. Δεν θα κατέχετε τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι. Πιθανότατα δεν θα ζείτε καν στα ίδια σας τα σπίτια. Θα χρησιμοποιείτε πολύ λιγότερη ενέργεια”.

Όταν σας τα λένε αυτά θα πρέπει να υποθέσετε ότι σοβαρολογούν! Και έτσι πιστεύω πως ο covid υπήρξε η 1η πράξη ενός θεατρικού έργου με πολλές πράξεις, το οποίο θα διαρκέσει 10 χρόνια και θα καταστρέψει τις φιλελεύθερες δημοκρατίες εντελώς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.