Πλαστικός χειρουργός Α.Γαϊτάνης: Χάστε το 10% του βάρους σας με κετονική διατροφή Diet Tube σε 20 ημέρες!

Πλαστικός χειρουργός Α.Γαϊτάνης: Χάστε το 10% του βάρους σας με κετονική διατροφή Diet Tube σε 20 ημέρες!

Μπαίνοντας στον Σεπτέμβριο, κύριο μέλημα πολλών από εμάς αποτελεί η απώλεια των περιττών κιλών που πήραμε το «περίεργο» αυτό καλοκαίρι που ακολούθησε την καραντίνα των 42 ημερών.

Ο μεταβολισμός «κοιμάται» και αρνείται να μπει ξανά πρόγραμμα και έτσι οι εξαντλητικές δίαιτες, οι διατροφές και οι καθολικές στερήσεις είναι ένα μείγμα δοκιμών που δεν οδηγεί στο επιθυμητό αποτέλεσμα: Την οριστική απώλεια βάρους.

Τα τελευταία χρόνια για εντυπωσιακά αποτελέσματα μέσα σε τρεις εβδομάδες, εφαρμόζεται στην Ελλάδα η διατροφική μέθοδος αδυνατίσματος Diet Tube και όσοι την έχουν ακολουθήσει, απλά «ορκίζονται» σε αυτήν.

Αφορά σε ένα πρόγραμμα διατροφής, το οποίο είναι χαμηλοθερμιδικό, με τη λήψη περίπου 800 θερμίδων την ημέρα, με αντικατάσταση ενός ή δύο γευμάτων από σκόνη πρωτεΐνης γάλακτος.

Είναι δοκιμασμένη στην Ιταλία και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, πατέντα του διάσημου Ιταλού πλαστικού χειρουργού Marco Gasparotti και εφαρμόστηκε και σε ειδικές μονάδες των ΗΠΑ των οποίων τα στελέχη έπρεπε να έρθουν στα κατάλληλα κιλά τους πριν την εμπλοκή τους σε αποστολές.

Στη χώρα μας την εφαρμόζει αποκλειστικά ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής και της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS, συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Κατά τις δύο πρώτες εβδομάδες, τα γεύματα που μπορεί να καταναλώσει το άτομο είναι τέσσερα και συγκεκριμένα το πρωινό, το μεσημεριανό, το βραδινό και ένα ενδιάμεσο σνακ (δεκατιανό ή απογευματινό, ανάλογα με το πρόγραμμα του καθένα).

Σύμφωνα με τον πλαστικό χειρουργό Α.Γαϊτάνη: «Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να χάσουν σημαντικό ποσοστό του σωματικού τους βάρους, σε καθαρό λίπος, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά φυσικά και σε όσους έχουν λίγα περιττά κιλά υποστηρίζει ο ο οποίος εφαρμόζει αποκλειστικά την πρωτοποριακή μέθοδο αδυνατίσματος Diet tube. Οδηγεί σε απώλεια 6-8% του σωματικού βάρους σε λίπος, μέσα σε λίγες μέρες, χωρίς να χαθεί μυϊκή μάζα.

Αξίζει να τονισθεί πως τα συμπληρώματα διατροφής Diet Tube είναι απόλυτα ασφαλή, πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. και αποτελούνται από πρωτεΐνες γάλακτος υψηλής βιολογικής αξίας».

Τα πρωτεϊνούχα σκευάσματα Diettube δεν είναι φάρμακα, αλλά συμπληρώματα διατροφής αποτελούμενα από πρωτεΐνες γάλακτος υψηλής βιολογικής αξίας, εμπλουτισμένες με αμινοξέα l-ισολευκίνη, ορνιθίνη, l-τρυπτοφάνη, ταυρίνη και l-κιτρουλίνη, που συντελούν στην άμεση απώλεια βάρους σε καθαρό λίπος.

Ο υπολογισμός της απαραίτητης ημερήσιας πρωτεϊνικής τροφής που χρειάζεται να λαμβάνει ο ασθενής γίνεται με βάση το ιδανικό βάρος του. Φυσικά συνυπολογίζονται παράμετροι όπως το φύλλο (άνδρας, γυναίκα) το ύψος και το βάρος στην παρούσα κατάσταση του ασθενούς.

Πλεονεκτήματα της μεθόδου

  • Μεγάλη απώλεια βάρους σε σύντομο χρονικό διάστημα, με ασφάλεια.
  • Αποτελεσματικό για την μείωση λίπους που οφείλεται σε ορμονολογικές μεταβολές.
  • Αποτελεσματικό για την κυτταρίτιδα.
  • Διάρκεια αποτελέσματος.
  • Η θεραπευτική αγωγή Diet Tube είναι κετογονική και χάνεται αποκλειστικά λίπος, χωρίς να επηρεάζεται η μυϊκή μάζα.
  • Μείωση του κινδύνου εμφάνισης καρδιακών παθήσεων, εγκεφαλικού επεισοδίου και διαβήτη.
  • Το συμπλήρωμα Diet Tube μηδενίζει το αίσθημα της πείνας.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να συμβουλευθείτε τον γιατρό μπορείτε να δείτε σχετικά εδώ: www.agaitanis.gr

*Ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS. Συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών & του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης.

Ιατρεία: Αθήνα – Βασ. Σοφίας 48, πλησίον HILTON, τηλ: 210 7222070, e-mail: [email protected]

Καλαμάτα – Αριστομένους 53, τηλ: 27210 29570

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.