Ruby Touch: Η «επανάσταση» των θεραπειών προσώπου για να λάμψετε τις εορτές από τον Απόστολο Γαϊτάνη

Άμεσα ορατά αποτελέσματα αναίμακτα

Ruby Touch: Η «επανάσταση» των θεραπειών προσώπου για να λάμψετε τις εορτές από τον Απόστολο Γαϊτάνη

Οι γιορτές πλησιάζουν και όλοι, τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες θέλουμε να λάμπουμε, να φαινόμαστε ξεκούραστοι και λαμπεροί, εύκολα, γρήγορα και αναίμακτα.

Είναι φυσικό πως με τον καιρό, το δέρμα μας δείχνει σημάδια γήρανσης.

Το δέρμα χαλαρώνει επειδή αρχίζει να χάνει πρωτεΐνες που ονομάζονται κολλαγόνο και ελαστίνη, τις ουσίες που κάνουν το δέρμα σφριγηλό . Το αποτέλεσμα είναι ρυτίδες, χαλάρωση και εμφάνιση στo λαιμό και το πρόσωπό σας.

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες θεραπείες αντιγήρανσης για να αλλάξετε την όψη του κουρασμένου δέρματος.

Η Ruby Touch που εφαρμόζει στο ιατρείο του ο διακεκριμένος πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, είναι μια συνδυαστική θεραπεία για να βελτιώσουμε την εμφάνιση των ρυτίδων και την χαλάρωση!

Ένα άμεσο Lifting με εφέ Βotox!

Η δερματική βιοανάπλαση με την θεραπεία Ruby Touch , είναι μια πραγματικά πρωτοποριακή προσέγγιση, αφού δίνει την δυνατότητα ενεργοποίησης των βλαστοκυττάρων του ίδιου του οργανισμού με παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, χωρίς ενέσιμες τεχνικές, μόνο με τη χρήση ενός μόνο μηχανήματος και ενός ιδιαίτερου υλικού που διεισδύει απευθείας στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, προσφέροντας άμεση λάμψη και σύσφιξη του δέρματος, αφήνοντας ανέπαφη την επιφάνεια.

Δηλαδή, χωρίς να προκαλεί την έντονη απολέπιση ή frosting που είχαμε στο παρελθόν με την εφαρμογή τριχλωρο- οξικού οξέος. Πρακτικά, έχουμε ένα ισχυρό, μη ενέσιμο collagen booster, ιδανικό για γυναίκες που για ιατρικούς ή προσωπικούς λόγους δεν επιλέγουν επεμβατικές ιατρικές αισθητικές

Αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά του προσώπου καθώς προσφέρει άμεση και ορατή λείανση ρυτίδων, έντονη σφριγηλότητα και λάμψη χωρίς βελόνες, και επεμβατικές τεχνικές! Έχει μοναδικές μακροπρόθεσμες αντιγηραντικές ιδιότητες!

Είναι κατάλληλο για άντρες και γυναίκες, για όλες τις ηλικίες και όλες τις εποχές του χρόνου. Συνδυάζεται με άλλες θεραπείες (Dermapen, Botox, μεσοθεραπείες, fillers).

Η Ruby Touch είναι μια εξαιρετικά δραστική θεραπεία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως μονοθεραπεία είτε σε συνδυασμό με τις πιο συνήθεις κοσμητικές θεραπείες, ενισχύοντας το αποτέλεσμά τους.

Βασικές ενδείξεις

– Απώλεια σφριγηλότητας του δέρματος προσώπου, λαιμού
– Αλλοιώσεις περιγράμματος προσώπου λόγω χαλάρωσης
– Φωτογήρανση, ελάστωση δέρματος προσώπου, ντεκολτέ
– Λεπτές και βαθύτερες ρυτίδες προσώπου, λαιμού, ντεκολτέ
– Βαθιά αναζωογόνηση και αντιγήρανση δέρματος

Προσφέρει:

• Διόγκωση και σφριγηλότητα στο δέρμα, χωρίς να βλάπτει την επιδερμίδα
• Μετριάζει τον υπερχρωματισμό
• Άμεση και διαρκή αισθητική βελτίωση
• Χωρίς βελόνες
• Χωρίς πόνο
• Δεν επηρεάζεται η κοινωνική σας ζωή
• Δεν φωτοευαισθητοποιεί, μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθόλη τη διάρκεια του χρόνου
• Παρέχει άμεση, αισθητή σφριγηλότητα.

Ιατρεία Α.Γαϊτάνη:

Αθήνα: Βασ. Σοφίας 48, 1ος όροφος, πλησίον HILTON, (στάση Μετρό Μέγαρο Μουσικής), Τηλ: 210 7222070

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ