ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ο Τ.Τριντό μετά την αποκάλυψη των φονικών παρενεργειών των εμβολίων κατά Covid-19 λέει πως «δεν υποχρέωσε κανέναν να εμβολιαστεί»

«Τους έδωσα απλά κάποια κίνητρα»!

Ο Τ.Τριντό μετά την αποκάλυψη των φονικών παρενεργειών των εμβολίων κατά Covid-19 λέει πως «δεν υποχρέωσε κανέναν να εμβολιαστεί»

Ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό προχώρησε σε έναν πρωτοφανή ισχυρισμό, ότι δεν ανάγκασε ποτέ κανέναν να εμβολιαστεί με εμβόλιο κατά της Covid-19, παρά το γεγονός ότι και αυτός (όπως έκανε και στην Ελλάδα η κυβέρνηση Μητσοτάκη) εξανάγκασε χιλιάδες πολίτες να το κάνουν για αν αποφύγουν τον οικονομικό και κοινωνικό αποκλεισμό.

Μιλώντας σε φοιτητές στο Πανεπιστήμιο της Οτάβα, ο Τριντό διατείνεται ότι απλώς «επέλεξε να βεβαιωθεί ότι όλα τα κίνητρα και όλες οι προστασίες υπήρχαν για να ενθαρρύνουν τους Καναδούς να εμβολιαστούν»«Και αυτό ακριβώς κάναμε», είπε ο Τριντό.

Ενώ ο Καναδός πρωθυπουργός δεν εφάρμοσε, όπως λέει, ποτέ μια εντολή σε εθνικό επίπεδο, πολλοί από τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, της εκπαίδευσης και των δημόσιων συγκοινωνιών της χώρας πιέστηκαν για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς από τις τοπικές αρχές.

Σε ορισμένες επαρχίες, οι άνθρωποι που αρνήθηκαν τα εμβόλια Covid δεν μπορούσαν να πάνε σε γυμναστήρια, θέατρα, εστιατόρια ή μπαρ ή να παρακολουθήσουν ορισμένες εκδηλώσεις.

Οι άνθρωποι στο Οντάριο και το Κεμπέκ έπρεπε επίσης να έχουν «διαβατήριο εμβολίου» για να μπουν ή να φύγουν από την χώρα.

Ο Τριντό παραδέχθηκε επίσης πως ίσως υπήρξαν παρενέργειες από το εμβόλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι πραγματικά απίστευτο, πως οι πολιτικοί όλες αυτές τις εκβιαστικές πολιτικές τις θεωρούν ως… «κίνητρα» και «παραινέσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.