ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Πτολεμαΐδα: Σε κρίσιμη κατάσταση το βρέφος – «Γεννήθηκε χωρίς σφυγμό» λέει ο πατέρας του

Το αγοράκι υπέστη περιγεννητική ασφυξία

Πτολεμαΐδα: Σε κρίσιμη κατάσταση το βρέφος – «Γεννήθηκε χωρίς σφυγμό» λέει ο πατέρας του

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται το νεογέννητο βρέφος που μεταφέρθηκε επειγόντως από την Πτολεμαΐδα στη Θεσσαλονίκη.

Ο πατέρας του βρέφους από την Πτολεμαΐδα που υπέστη περιγεννητική ασφυξία και στήθηκε γέφυρα ζωής από την αστυνομία για να σωθεί μιλώντας στην ΕΡΤ απηύθυνε μεγάλο ευχαριστώ προς τους αστυνομικούς.

«Ευχαριστώ τους γιατρούς στο Μποδοσάκειο και στο Ιπποκράτειο αλλά και τους αστυνομικούς», τόνισε συγκινημένος ο κ. Πέτρος Κούσης, πατέρας του νεογέννητου.

Υπενθυμίζεται ότι το μωράκι γεννήθηκε σε νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας και η μητέρα του βρέφους είχε ρήξη πλακούντα, με αποτέλεσμα το αγοράκι να υποστεί περιγεννητική ασφυξία, να διακομισθεί εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη και να διασωληνωθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περιγράφοντας τη στιγμή που η σύζυγός του χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και τα κρίσιμα λεπτά της διακομιδής του βρέφους στη Θεσσαλονίκη, ο πατέρας του παιδιού, ανέφερε πως: «Με σήκωσε η γυναίκα μου και μου είπε “έσπασαν τα νερά”, τελικά ήταν γεμάτη αίματα. Την πήρα και πήγαμε στο νοσοκομείο, έγινε αποκόλληση πλακούντα. Το παιδί γεννήθηκε χωρίς σφυγμό, έγινε επιτυχώς η ανάνηψη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.