ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Robert Malone για την ευλογιά των πιθήκων: «Προσπαθούν να τρομάξουν τον κόσμο – Δεν είναι θανάσιμη ασθένεια»

«Η θνησιμότητα είναι κάτω του 1%»

Robert Malone για την ευλογιά των πιθήκων: «Προσπαθούν να τρομάξουν τον κόσμο – Δεν είναι θανάσιμη ασθένεια»

Ο ιολόγος Robert Malone αναφερόμενος στην λεγόμενη ευλογιά των πιθήκων δήλωσε πως μεγαλοποιείται το ζήτημα επίτηδες για να τρομάξουν οι κοινωνίες.

«Είναι ξεκάθαρη τρομολαγνεία!!!!

Ενώ βρισκόμουν στο σαλόνι του αεροδρομίου, άκουσα το CNN να προωθεί την δική του εκδοχή τρομολαγνείας στην οποία έδειχναν ξεκάθαρα ασθενείς που είχαν προσβληθεί από ευλογιά και συμπεριελάμβαναν σ’ αυτή τη δήλωση την ευλογιά των πιθήκων.

Έτσι, προχωρώντας στο ερώτημά σας: Σχετίζεται η ευλογιά των πιθήκων με την ευλογιά; (Η απάντηση είναι) Ναι.

Το ίδιο και η δαμαλίτιδα που χρησιμοποιείται για να εμβολιάσουμε ενάντια στην ευλογιά παραδοσιακά. Αυτό το ανακάλυψε ο Edward Jenner (πατέρας του εμβολιασμού και της ανοσολογίας). Το ίδιο και η ευλογιά των καμήλων. Υπάρχει ένα πλήθος ιών της ευλογιάς που είναι απολύτως μη-θανάσιμοι για τους ανθρώπους!

Η θνησιμότητα στους ανθρώπους είναι κάτω από 1%!

Αυτή μεταδίδεται μονάχα μέσω της στενής επαφής, όλα τα κρούσματα μέχρι στιγμής ήταν -για να το πούμε ευγενικά- άντρες που κάνουν σεξ με άντρες, και η ευλογιά των πιθήκων είναι ενδημική στην Κεντρική Αφρική πιθανότατα σ’ ολόκληρη την ιστορία της ανθρωπότητας επειδή ενυπάρχει σ’ ένα πλήθος ζωικών ειδών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κι απ’ τους 2 τύπους ευλογιάς των πιθήκων, εκείνος που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή -το να λέμε ότι κυκλοφορεί είναι μια κραυγαλέα υπερβολή-, εκείνος που είχε ορισμένα διάσπαρτα κρούσματα είναι ο πιο ελάσσων απ’ τους δύο, όσον αφορά την νόσηση…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.