ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σε υγειονομική «βόμβα» μετατρέπεται η Γάζα: Αυξάνονται τα κρούσματα ανεμοβλογιάς και λοιμώξεων του αναπνευστικού

Το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης στη Γάζα «έχει έλθει αντιμέτωπο με ολοκληρωτική κατάρρευση»

Σε υγειονομική «βόμβα» μετατρέπεται η Γάζα: Αυξάνονται τα κρούσματα ανεμοβλογιάς και λοιμώξεων του αναπνευστικού

Η φιλανθρωπική οργάνωση Medical Aid for Palestinian κρούει των κώδωνα του κινδύνου και τονίζει ότι η έλλειψη καθαρού νερού και ο συνωστισμός στη Γάζα οδηγούν σε ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων μολυσματικών ασθενειών.

Μάλιστα ανέφερε, ότι το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης στη Γάζα «έχει έλθει αντιμέτωπο με ολοκληρωτική κατάρρευση» και δώδεκα νοσοκομεία αναγκάσθηκαν να κλείσουν λόγω ζημιών, φόβου για καταστροφές ή έλλειψης καυσίμων.

«Οι επιδημίες μολυσματικών ασθενειών όπως η ανεμοβλογιά, οι δερματικές παθήσεις και οι βρογχικές λοιμώξεις αυξάνονται με ανησυχητικό ρυθμό, λόγω της μη διαθεσιμότητας καθαρού νερού και του συνωστισμού στα καταφύγια και τα νοσοκομεία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η οργάνωση ανέφερε ότι «οι περισσότεροι» ιατροί έχουν εκτοπισθεί από τα σπίτια τους και προσέθεσε ότι δεκαεννέα έχουν σκοτωθεί από την έναρξη των εμπόλεμων συγκρούσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.