Στοιχεία-σοκ για τους θανάτους αθλητών: 1.323 καρδιακά επεισόδια μεταξύ 2021 και 2022 – Οι 900 κατέληξαν

Μετά τον εμβολιασμό τους για τον COVID-19: Δείτε την λεπτομερή λίστα

Στοιχεία-σοκ  για τους θανάτους αθλητών: 1.323 καρδιακά επεισόδια μεταξύ 2021 και 2022 – Οι 900 κατέληξαν

Ανησυχητικά είναι τα στοιχεία για τους ξαφνικούς θανάτους αθλητών το 2021 και 2022. Σύμφωνα με αυτά 1.323 αθλητές υπέστησαν καρδιακές προσβολές και οι 900 εξ αυτών κατέληξαν.

Η λίστα των αθλητών που πέθαναν από το 2021 και μετά μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2022 προκαλεί πραγματικά σοκ, δεδομένου ότι η πλειοψηφία τους ήταν εμβολιασμένοι για τον COVID-19.

Όπως αναφέρει το goodsciencing.com δεν είναι φυσιολογικό τόσοι πολλοί, κυρίως νέοι αθλητές, να πεθαίνουν από ανακοπή καρδιάς ή να πεθαίνουν ενώ κάνουν το άθλημά τους, αλλά φέτος συμβαίνει.

Πολλά από αυτά τα καρδιακά προβλήματα και οι θάνατοι έρχονται λίγο αφότου έκαναν τα περίφημα «σωτήρια» εμβόλιο για τον COVID-19. Αν και είναι πιθανό αυτό να συμβεί σε άτομα που δεν έκαναν εμβόλιο για τον  COVID-19, οι τεράστιοι αριθμοί δείχνουν ξεκάθαρα τη μόνη προφανή αιτία.

Οι λεγόμενοι «επαγγελματίες υγείας» που τρέχουν τα προγράμματα των εμβολιασμών για τον  COVID-19  σε όλο τον κόσμο επαναλαμβάνουν συνεχώς ότι «το εμβόλιο είναι ένα κανονικό εμβόλιο και είναι ασφαλές και αποτελεσματικό».

Σε απάντηση στην ανακοίνωσή τους, ακολουθεί μια μη εξαντλητική και συνεχώς αυξανόμενη λίστα με κυρίως νεαρούς αθλητές που αντιμετώπισαν σοβαρά ιατρικά προβλήματα το 2021/2022 αφού έλαβαν ένα ή και περισσότερα εμβόλια για τον COVID-19.

Αρχικά, πολλά από αυτά δεν αναφέρθηκαν. Πολλοί  άνθρωποι δεν είπαν τίποτα  σε κανέναν για τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις τους και τα μέσα ενημέρωσης δεν τις ανέφεραν.

Αυτά όμως άρχισαν να αυξάνονται διαρκώς  και ανησυχητικά μετά τους πρώτους εμβολιασμούς. Τα μεγάλα  μέσα ενημέρωσης εξακολουθούν να μην αναφέρουν τα περισσότερα, αλλά οι αθλητικές ειδήσεις δεν μπορούν να αγνοήσουν το γεγονός ότι ποδοσφαιριστές και άλλα αστέρια καταρρέουν στη μέση ενός αγώνα λόγω ξαφνικής καρδιακής ανακοπής. Πολλοί από αυτούς πεθαίνουν σε ποσοστά μεγαλύτερα του 50%.

Σημειώνουμε επίσης ότι πολλές αναρτήσεις σε Facebook, Instagram, twitter, φόρουμ και ειδήσεις αφαιρούνται. Λοιπόν τώρα λαμβάνουμε κάποια μηνύματα που λένε ότι δεν υπάρχει απόδειξη για το συμβάν ή την κατάσταση εμβολιασμού. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο ότι αυτές οι πληροφορίες αποκρύπτονται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.