ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Στρίμωξαν» τον Δ.Σαρηγιάννη: «Αυτά που λέγανε οι συνωμοσιολόγοι τα λέτε τώρα εσείς»! (βίντεο)

Αδυνατούσε να απαντήσει ο Δ.Σαρηγιάννης

«Στρίμωξαν» τον Δ.Σαρηγιάννη: «Αυτά που λέγανε οι συνωμοσιολόγοι τα λέτε τώρα εσείς»! (βίντεο)

Ο καθηγητής περιβαλλοντικής μηχανικής του τμήματος Χημικών Μηχανικών Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), Δημοσθένης Σαρηγιάννης, μίλησε με αφορμή την παραδοχή της κυβέρνησης και των «ειδικών» ότι κατέγραφαν λάθος τους θανάτους Covid-19 και βρέθηκε αρκετά στρυμωγμένος. 

Σε μια στιγμή ο δημοσιογράφος του λέει:

«Αυτά τα πράγματα ότι όλοι οι θάνατοι από κορωνοϊό τελικά δεν είναι από κορωνοϊό, το λέγανε οι αντιεμβολιαστές και όλοι οι συνωμοσιολόγοι και έβγαιναν οι γιατροί και τους έλεγαν μην τα λέτε αυτά τα πράγματα, είναι επικίνδυνα».

Ο «ειδικός» δυσκολευόταν ακόμα και να εκφραστεί, ενώ στο βίντεο που θα δείτε δύσκολα γίνεται κατανοητός, καθώς ο δημοσιογράφος είπε ουσιαστικά πως τώρα βγαίνουν και τα λένε οι «ειδικοί» από μόνοι τους αυτά για του θανάτους.

Είναι απίστευτα αυτά που ζει η Ελλάδα…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.