Συγκλονιστική μαρτυρία Ελληνίδας παιδοχειρουργού για εμβόλια κατά COVID-19: «Κάνουν ζελέ τους ιστούς των παιδιών»!

«300-400% επάνω οι σκωληκοειδίτιδες»!

Συγκλονιστική μαρτυρία Ελληνίδας παιδοχειρουργού για εμβόλια κατά COVID-19: «Κάνουν ζελέ τους ιστούς των παιδιών»!

Η πιο σοβαρή, τεκμηριωμένη και υπεύθυνη καταγγελία για το τι προκαλούν τα εμβόλια κατά του Covid-19 στα παιδιά, έρχεται από την παιδοχειρουργό Βασιλική Σουλειμάνοβα του Νοσοκομείου της Λάρισας, η οποία μιλώντας σε ανοικτό ακροατήριο στην Χαλκίδα, κατέθεσε πραγματικά ανατριχιαστικά πράγματα. 

Να σημειώσουμε πως αυτά που λέει μας τα έχουν πει ιδιωτικώς πολύ ιατροί, τουλάχιστον δυο παιδοχειρουργοί οι οποίοι όμως φοβούνται να τα πουν δημοσίως.

Τα όσα καταθέτει η Βασιλική Σουλειμάνοβα δείχνουν ανάγλυφα γιατί στη Δανία απαγορεύτηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο εμβολιασμός των παιδιών κάτω των 18 ετών, γεγονός που μόνο το pronews.gr και το ygeiamasnews.gr ανέδειξαν στην Ελλάδα.

Με απλά λόγια η παιδοχειρουργός καταγγέλλει μεταξύ άλλων ότι οι σκωληκοειδίτιδες μυστηριωδώς έχουν αυξηθεί κατά 300-400% από την έναρξη των εμβολιασμών των μικρών παιδιών, αλλά το χειρότερο δεν είναι αυτό.

Το χειρότερο είναι η γήρανση που παρουσιάζουν οι ιστοί της παιδικής σάρκας, οι οποίοι «γερνούν» μέσα σε απίστευτα μικρό χρονικό διάστημα και μετατρέπονται σε «ζελέ» όπως είπε χαρακτηριστικά, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται ιδιαίτερα ακόμα και το πιο απλό χειρουργείο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: 

«Στην εφημερία έρχονται παιδιά με σκωληκοειδίτιδα, αυξήθηκαν κατά 300-400%, αλλά αυτό που με συγκλόνισε, είναι αυτό που βρήκα στην αρχή τυχαία, ότι ανοίγοντας τους ιστούς για να φτάσω στη σκωληκοειδή υπόφυση βρήκα μια κατάσταση ιστών τόσο αλλοιωμένη, που πραγματικά σάστισα, δυσκολεύτηκα πάρα πολύ στην εξέλιξη του χειρουργείου, χρειάστηκα εργαλεία τα οποία εμείς συνήθως δεν χρησιμοποιούμε στα παιδοχειρουργικά περιστατικά, χρειάστηκε να ανοίξουμε και άλλο σετ με εργαλεία ενηλίκων, να βάλουμε άγκιστρα… γιατί οι ιστοί δεν συγκρατούνταν.

Ήταν μια κατάσταση ζελέ των ιστών… χλαπάτσας, που δικαιολογείται από κάποιες καταστάσεις χρονίως πάσχοντων ενηλίκων με τις καταχρήσεις και τις χρόνιες βαριές ασθένειες, δεν δικαιολογείται ούτε καν σε μετρίου βαθμού ασθένειας στον ενήλικα.

Σε βαριές καταστάσεις λοιπόν, σε καρκινοπαθείς με πολλαπλές χημειοθεραπείες & ακτινοθεραπείες, καμιά φορά βλέπουμε αυτή την εικόνα.

Αυτή την εικόνα λοιπόν, την αντίκρισα σε παιδιά».

Και συνεχίζει: «Να σας πω τη μαύρη αλήθεια, επειδή ο εμβολιασμός, αυτός κάθε αυτός, εμένα ως παιδοχειρουργό δεν με αφορά, ανοίγοντας και αντικρίζοντας αυτή την εικόνα, δεν ήμουν ενήμερη αν το παιδί αυτό είναι εμβολιασμένο ή όχι και, στην αρχή δεν μου πέρασαν καν από το μυαλό ότι μπορεί να υφίσταται τέτοιο πράγμα, περίμενα τελείως διαφορετικές παρενέργειες, περίμενα θρομβώσεις ας πούμε».

Η καταγγελία είναι υπεύθυνη και από το πλέον αρμόδιο άτομο.

Κάποιος Εισαγγελέας δεν θα συγκινηθεί για να την διερευνήσει; Το ότι οι Σουηδοί κατάργησαν τον εμβολιασμό με τα σκευάσματα κατά Covid-19 στις ηλικίες κάτω των 18 ετών, δεν έχει συγκινήσει κάποιον στην Ελλάδα;

Στην Ευρώπη ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε αντίστοιχες ρυθμίσεις στα περισσότερα κράτη.

Δείτε όλη την ομιλία της παιδοχειρουργού Β.Σουλειμάνοβα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.