ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Νίκος Καπραβέλος: Χρησιμοποιούν φωτογραφία του για να διαφημίσουν φάρμακο

Προϊόν που αποτρέπει τα εγκεφαλικά επεισόδια εμφανίζεται να διαφημίζει ο Νίκος Καπραβέλος

Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Νίκος Καπραβέλος: Χρησιμοποιούν φωτογραφία του για να διαφημίσουν φάρμακο

Θύμα διαδικτυακής απάτης έχει πέσει ο συντονιστής διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, Νίκος Καπραβέλος.

Όπως είπε ο ίδιος, μιλώντας στο Mega και την εκπομπή “Live News”, επιτήδειοι χρησιμοποιούν τη φωτογραφία, το όνομά του και τη φωνή του για να διαφημίσουν ένα προϊόν “που δεν το ήξερα, που δεν έχω καμία ιδέα, που δεν έχω καμία ειδικότητα πάνω σε αυτό και μάλιστα προϊόν που αποτρέπει τα εγκεφαλικά επεισόδια“.

Κατέφυγα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, δεν βρήκα καμία άκρη. Για μήνες σέρνεται στο ίντερνετ αυτή η άπατη” πρόσθεσε και σημείωσε ότι πρόκειται για σκεύασμα διατροφής, το οποίο είναι “ζαχαρόσκονη” στην πραγματικότητα.

Συνδέοντας τη δική του περίπτωση με την υπόθεση του ψευτογιατρού, τόνισε ότι δεν πρέπει να εκπλήσσει το γεγονός ότι εξαπατήθηκαν ασθενείς, προτρέποντας τους πολίτες να μην εμπιστεύονται ό,τι γράφεται στο ίντερνετ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.