ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τι ετοιμάζουν; Τον Φαραώ Ραμσή Ε΄ «ανέστησε» ο ΠΟΥ για να κάνει προπαγάνδα υπέρ των εμβολίων – Έρχεται νέα «πανδημία»;

Περίεργη ανάρτηση του διεθνούς Οργανισμού

Τι ετοιμάζουν; Τον Φαραώ Ραμσή Ε΄ «ανέστησε» ο ΠΟΥ για να κάνει προπαγάνδα υπέρ των εμβολίων – Έρχεται νέα «πανδημία»;

Τον Ραμσή Ε΄ τον 4ο φαραώ της 20ής δυναστείας της Αιγύπτου, «ανέστησε ο ΠΟΥ προκειμένου να επαναφέρει στη δημοσιότητα την ευλογιά και τα εμβόλια που οδήγησαν στην εξάλειψή  της στη δεκαετία του ΄80.

Απώτερος στόχος πιθανότατα η διαρκής προπαγάνδα του ΠΟΥ για νέα εμβόλια αλλά και για να δημιουργήσει τις συνθήκες εκείνες προκειμένου να θέσει σε εφαρμογή την συμφωνία γνωστή ως    «zero draft» μέσω της οποίας οι  194 χώρες μέλη του ΠΟΥ ουσιαστικά παραχωρούν εθνική κυριαρχία στις ντιρεκτίβες του Οργανισμού σε περίπτωση μιας νέας πανδημίας.

Η πρώτη διεθνής συνθήκη για τους κανόνες υγείας (IHR) υπογράφηκε το 2005. Τώρα ο ΠΟΥ πιέζει προκειμένου να συμπεριλάβει στην συνθήκη αυτή νέες προβλέψεις και να αποκτήσει τη δυνατότητα να τις επιβάλλει στα κράτη μέλη του μόλις η νέα πανδημία κτυπήσει.

Έτσι επιστράτευσε τον Ραμσή τον Ε΄ προκειμένου να πείσει το γενικό πληθυσμό πόσο καλά είναι τα εμβόλια.

Με τη διαφορά ότι μπορεί η ευλογιά να εξαλείφθηκε   με το εμβόλιο, η σημερινή κατάσταση όμως τίποτα δεν έχει κοινό με τα τότε δεδομένα, ούτε και τα σημερινά σκευάσματα mRNA με τα τότε εμβόλια.

Φυσικά ο ΠΟΥ ήταν προσεκτικός. Επικεντρώθηκε μόνο στο εμβόλιο της ευλογιάς χωρίς να κάνει την οποιαδήποτε νύξη για οτιδήποτε άλλο, γνωρίζοντας πως κάτι τέτοιο θα έφερνε αντιδράσεις. Το «μήνυμα» όμως το πέρασε.

Οι αντιδράσεις των χρηστών ήταν ανάλογες

https://twitter.com/Marty_881955/status/1644401465278988289

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.