ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τι συμβαίνει με το πέος όσο ο άνδρας μεγαλώνει – Πέντε μύθοι και αλήθειες

Όλοι έχουν αφιερώσει πολύ χρόνο από την εφηβεία τους σε αναζητήσεις και συγκρίσεις

Τι συμβαίνει με το πέος όσο ο άνδρας μεγαλώνει – Πέντε μύθοι και αλήθειες

Ο πιο «αρχαίος» προβληματισμός κάθε άνδρα σε σχέση με το πέος, έχει να κάνει σίγουρα με το μέγεθος του.

Όλοι έχουν αφιερώσει πολύ χρόνο από την εφηβεία τους σε αναζητήσεις και συγκρίσεις προκειμένου να διαπιστώσουν αν διαθέτουν  τις…θεωρητικά «σωστές» διαστάσεις.

Αν και στο φινάλε μετράνε κι άλλα πράγματα κατά την ερωτική συνεύρεση με το έτερον ήμισυ.

Τι συμβαίνει στο πέος όταν το σώμα τους αλλάζει με την πάροδο του χρόνου;

Θα συρρικνωθεί το πέος σε βάθος χρόνου;

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου -δηλαδή εάν δεν ανήκεις σε ένα καταραμένο 1% που πάσχει από σχετικό ιατρικό πρόβλημα- το πέος σου δε θα συρρικνωθεί μεγαλώνοντας.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, θα ήταν χρήσιμο να αποφεύγεις το κάπνισμα και τα πολλά γλυκά.

Τα επίπεδα της τεστοστερόνης επηρεάζουν το μέγεθος;

Το μέγεθος αυτό καθ’ αυτό δεν επηρεάζεται, αλλά η συχνότητα και η ποιότητα της στύσης είναι σίγουρα εξαρτημένες από τα επίπεδα της τεστοστερόνης. Και είναι σαφές ότι η τεστοστερόνη μειώνεται προϊόντος του χρόνου κι ότι την ίδια φθίνουσα πορεία ακολουθεί και η λίμπιντο.

Πρόσφατες έρευνες συνδέουν και τις νευρικές διαταραχές με τη στυτική δυσλειτουργία, οπότε έχεις έναν ακόμα πολύ επείγοντα λόγο να προσπαθήσεις να αποβάλλεις το στρες από τη ζωή σου.

Το σωματικό βάρος επιβαρύνει το πέος;

Εάν είσαι εύσωμος και θεωρείς πως δεν μπορείς να δεις το πέος σου, σταμάτα να ανησυχείς. Οι διαστάσεις του μορίου δεν κλονίζονται. Ο συσχετισμός του με την κοιλιά σου είναι αυτός που εγείρει την τρομακτική ψευδαίσθηση πως δεν είσαι σε θέση να ανταποκριθείς στις συζυγικές υποχρεώσεις.

Το πέος θα χάσει την ευλυγισία του;

Μεγαλώνοντας, το σώμα σου χάνει τη μυϊκή ισχύ του. Εάν εστιάσεις την προσοχή σου στη δυσκολία με την οποία τεντώνει ο αχίλλειος σου, θα καταλάβεις ό,τι και το πέος σου θα χάσει μέρος της ευλυγισίας του. Θα γίνει πιο άκαμπτο.

Τι προκαλούν οι μειωμένες ποσότητες αίματος στο πέος;

«Η κυκλοφορία του αίματος στο πέος σας κινείται σε χαμηλά επίπεδα». Επιπλέον, «τα αγγεία του αιματώνονται αραιά και που». Όταν ακούσεις τέτοιες ατάκες από τον γιατρό σου, αρχίζεις να εξοικειώνεσαι με τη στυτική δυσλειτουργία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι ό,τι ο ανδρισμός δεν αξιολογείται σύμφωνα με τα εκατοστά του πέους, αλλά η προσωπικότητα του ανδρός είναι αυτό που τελικά μετράει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.