Το Βέλγιο πετά μισό εκατομμύριο δόσεις εμβολίων για τον κορωνοϊό που έληξαν

Τον Ιούλιο λήγουν ακόμη 880.000 δόσεις Pfizer και Moderna

Το Βέλγιο πετά μισό εκατομμύριο δόσεις εμβολίων για τον κορωνοϊό που έληξαν

Το Βέλγιο αναμένεται να πετάξει σχεδόν μισό εκατομμύριο δόσεις εμβολίου για τον κορωνοϊό της AstraZeneca οι οποίες λήγουν στις 31 Μαΐου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Le Soir.

Ειδικότερα, στο τέλος αυτού του μήνα λήγουν 436.800 δόσεις της συγκεκριμένης εταιρείας, ενώ στον Ιούλιο λήγουν 880.000 δόσεις Pfizer και Moderna. Συνολικά δηλαδή πρόκειται για 1,3 εκατομμύριο δόσεις εμβολίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με την επιβράδυνση της εκστρατείας εμβολιασμού, δημιουργήθηκε απόθεμα με περίπου 9 εκατομμύρια δόσεις. Μεγάλο μέρος αυτών των εμβολίων διατηρείται για να μπορέσει να εμβολιαστεί ολόκληρος ο πληθυσμός, εάν κριθεί απαραίτητο. Ωστόσο, εάν δεν υπάρξει νέο σοβαρό κύμα της COVID19, θα πεταχτούν πολλές δόσεις τους επόμενους μήνες ή το 2023, γράφει η Soir.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.