ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τρίκαλα: Από καρδιακή ανακοπή πέθανε το 15χρονο κορίτσι μέσα στο νυχτερινό μαγαζί

«Παρουσίασε κοιλιακή μαρμαρυγή» είπε ο διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων

Τρίκαλα: Από καρδιακή ανακοπή πέθανε το 15χρονο κορίτσι μέσα στο νυχτερινό μαγαζί

Από καρδιακή ανακοπή «έφυγε» το 15χρονο κορίτσι από τον Βύρωνα που ήταν σε σχολική εκδρομή στα Τρίκαλα και διασκέδαζε σε νυχτερινό μαγαζί. 

Η νεαρή λίγο μετά τη 01:00 έχασε τις αισθήσεις της στο μαγαζί που βρισκόταν με τους συμμαθητές της και μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Τρικάλων, εκεί όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, η 15χρονη άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους συμμαθητές και τους οικείους της.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων ανέφερε πως η μαθήτρια προσήλθε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα επείγοντα περιστατικά του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων με τους γιατρούς να «επιστρατεύουν» μέχρι και βηματοδότη για να τη σώσουν.

«Ξεκινήσαμε να της κάνουμε ΚΑΡΠΑ και στη συνέχεια τη διασωληνώσαμε . Παρουσίασε κοιλιακή μαρμαρυγή, της βάλαμε βηματοδότη αλλά δυστυχώς δεν είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μετά από δύο ώρες το κοριτσάκι κατέληξε. Οι γονείς της κοπέλας είχαν ήδη ειδοποιηθεί και είχαν φτάσει στο νοσοκομείο. Ο ψυχολόγος μας ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό τους, και οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως από τη μια στιγμή στην άλλη , έχασαν το παιδί τους» είπε νωρίτερα ο διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων.

Σύμφωνα με το trikalanews.gr η μαθήτρια, 15 ετών, από σχολείο του Βύρωνα διασκέδαζε με τους συμμαθητές της σε νυχτερινό μαγαζί. Κάποια στιγμή, περίπου στη 1 τα ξημερώματα, δεν αισθάνθηκε καλά και έχασε τις αισθήσεις της. Η 15χρονη διακομίσθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Τρικάλων όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την επαναφέρουν, ενώ συνέδεσαν μέχρι και εξωτερικό βηματοδότη, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παιδιά συνόδευε στην εκδρομή γιατρός, ενώ η 15χρονη, φέρεται να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.