ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Να δώσει Mirage 2000-5 στην Ουκρανία ο Μακρόν αρκεί να μην είναι τα ελληνικά Mirage 2000-5, όπως έγινε με τους SCALP-EG!

Βίντεο: 2020 το έτος όπου ολόκληρος ο πλανήτης έγινε ένα μεγάλο ψυχιατρικό ίδρυμα σχεδόν μέσα σε μία νύχτα

Ήταν η χρονιά της πανδημίας του κορωνοϊού όταν και ελήφθησαν απίστευτα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας των ανθρώπων και των συναθροίσεων

Βίντεο: 2020 το έτος όπου ολόκληρος ο πλανήτης έγινε ένα μεγάλο ψυχιατρικό ίδρυμα σχεδόν μέσα σε μία νύχτα

Το 2020 θα μείνει στην ιστορία σαν το έτος όπου ολόκληρος ο πλανήτης έγινε ένα μεγάλο ψυχιατρικό ίδρυμα σχεδόν μέσα σε μία νύχτα.

Ήταν η χρονιά της πανδημίας του κορωνοϊού όταν και ελήφθησαν απίστευτα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας των ανθρώπων και των συναθροίσεων.

Είδαμε ανθρώπους να βουτάνε σε πισίνα φορώντας ιατρική μάσκα!

Είδαμε ανθρώπους να τρώνε παγωτό φορώντας επίσης ιατρική μάσκα!

Είδαμε επιβάτες αεροπλάνου να κατεβαίνουν την σκάλα και να τους περιμένουν υγειονομικές αρχές για να τους… ψεκάσουν!

Είδαμε εγγόνια να πηγαίνουν ντυμένα με υγειονομικές στολές για να δουν τους παππούδες τους!

Ο κατάλογος είναι μακρύς και είναι ένα δείγμα για το πόσο παρανοϊκή μπορεί να γίνει η Ανθρωπότητα όταν κάποιοι το θελήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.