ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Βόμβες» T.Renz: «Απέκρυψαν πάνω από 52.000 θανάτους από το εμβόλιο – Αυτό είναι το κόλπο που χρησιμοποίησαν»

«Όλα τα δεδομένα είναι στα συστήματα - Απλώς τα καλύπτουν»

«Βόμβες» T.Renz: «Απέκρυψαν πάνω από 52.000 θανάτους από το εμβόλιο – Αυτό είναι το κόλπο που χρησιμοποίησαν»

Νέες «βόμβες» εξαπέλυσε ο γνωστός δικηγόρος από το Οχάιο, Thomas Renz, ο οποίος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ κάλυψε πάνω από 52.000 θανάτους από το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Ο T.Renz αναφέρθηκε στο «κόλπο» το οποίο χρησιμοποίησε το CDC για να καλύψει τους συγκεκριμένους θανάτους, καθώς αναφέρθηκε στις 14 ημέρες που χρειάζονται για να καταμετρηθεί κάποιος έως εμβολιασμένος.

Ο Renz εξήγησε πώς τέθηκε σε εφαρμογή αυτή η περίοδος χάριτος των 14 ημερών για να καλυφθούν οι κίνδυνοι πίσω από το εμβόλιο, καθώς τότε σημειώνονται οι περισσότεροι θάνατοι.

«Όλα τα δεδομένα είναι στα συστήματα, τα πάντα είναι εκεί! Απλώς τα καλύπτουν», είπε ο Τ.Renz.

Εξετάζοντας τα δεδομένα που βρήκε, ο Renz αποκάλυψε: «Ήταν Νοέμβριος, Δεκέμβριος, που υπήρχαν 52.000 θάνατοι μόνο στο Medicare…»! Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι συγκεκριμένοι θάνατοι αφορούν μόνο ηλικιωμένους πολίτες.

Να θυμίσουμε ότι ο T.Renz εκ μέρους των American’s Frontline Doctors and Make America Free Again ξόδεψε πολύ χρόνο για να εξετάσει τα δεδομένα για τα εμβόλια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.