ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρώην μέλη του ISIS μιλούν για το λόγο που αποφάσισαν να λάβουν μέρος στον πόλεμο (βίντεο)

Πρώην μέλη του ISIS μιλούν για το λόγο που αποφάσισαν να λάβουν μέρος στον πόλεμο (βίντεο)

Ο ISIS αποδυναμώνεται σύμφωνα με τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης και παράλληλα «χάνει» μαχητές καθώς δε θέλουν να συμμετάσχουν στον πόλεμο που έχει κηρύξει η οργάνωση άλλο.

Μια ρεπόρτερ βρέθηκε στη Συρία για λογαριασμό του CBS και μίλησε με πρώην μέλη της οργάνωσης, οι οποίοι δήλωσαν πως συμμετείχαν στον πόλεμο διότι ήταν φτωχοί και θεώρησαν πως θα μπορέσουν να καταφέρουν κάτι καλύτερο για τις οικογένειες τους. Υψηλόβαθμα στελέχη του ISIS συχνά χρησιμοποιούσαν ως «δόλωμα» το χρηματικό ποσό που δίνεται στους μαχητές της ως μισθός με αποτέλεσμα να είναι λίγοι αυτοί που θα μπορούσαν αν αρνηθούν.

Πλέον, τα πρώην μέλη του ISIS είναι αποφασισμένα να πολέμήσουν κατά του, όπως αναφέρουν.

Μάλιστα, υπάρχουν αι κάποιες γυναίκες που μιλούν στην κάμερα αναφερόμενες στην ευκολόπιστη φύση τους, διότι πίστεψαν τα λόγια των μελών όταν τους έταξαν καλύτερη ζωή στηη Συρία αλλά τελικά αποδείχθηκε πως ήταν απλά μια μέθοδος για να της κακομεταχειριστούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.