ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: «Βασική προτεραιότητα του προέδρου Ντ. Τραμπ η προστασία από την Β. Κορέα»

ΗΠΑ: «Βασική προτεραιότητα του προέδρου Ντ. Τραμπ η προστασία από την Β. Κορέα»

Η βασική προτεραιότητα του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ είναι να προστατεύσει τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους από «την αυξανόμενη απειλή» της Βόρειας Κορέας και η Ουάσινγκτον είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει «όλο το εύρος των δυνατοτήτων που διαθέτει», προειδοποίησε ένας Αμερικανός απεσταλμένος σήμερα.

Ο Αμερικανός πρεσβευτής αρμόδιος για τον αφοπλισμό Ρόμπερτ Γουντ δήλωσε στη Διάσκεψη για τον Αφοπλισμό που διεξάγεται στη Γενεύη υπό την αιγίδα του ΟΗΕ ότι «ο δρόμος του διαλόγου παραμένει μια επιλογή» για την Πιονγκγιάνγκ.

«Τα προγράμματα βαλλιστικών και πυρηνικών όπλων της Βόρειας Κορέας αποτελούν σοβαρή απειλή για όλο τον κόσμο», τόνισε ο Γουντ.

«Η βασική προτεραιότητα του προέδρου μου παραμένει η προστασία της πατρίδας, των αμερικανικών εδαφών και των συμμάχων μας από την επιθετικότητα της Βόρειας Κορέας», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εξακολουθούμε να είμαστε προετοιμασμένοι να χρησιμοποιήσουμε όλο το εύρος των δυνατοτήτων μας ενάντια στην αυξανόμενη απειλή από τη Βόρεια Κορέα», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.