ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ολλανδία: Ακυρώθηκε ροκ συναυλία στο Ρότερνταμ λόγω τρομοκρατικής απειλής

Ολλανδία: Ακυρώθηκε ροκ συναυλία στο Ρότερνταμ λόγω τρομοκρατικής απειλής

Όπως γνωστοποίησαν οι υπεύθυνοι του συναυλιακού χώρου η αστυνομία αποφάσισε την τελευταία στιγμή να ακυρώσει μια συναυλία ροκ μουσικής, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σήμερα στο Ρότερνταμ στην Ολλανδία «συνεπεία μιας τρομοκρατικής απειλής».

«Συνεπεία μιας τρομοκρατικής απειλής, η συναυλία των Allah-Las δεν θα διεξαχθεί απόψε, έπειτα από εντολή της αστυνομίας» επισήμαναν οι ιθύνοντες της αίθουσας Maassilo στον λογαριασμό της εταιρείας στο Twitter.

Το ροκ συγκρότημα από την Καλιφόρνια, οι Allah-Las, επρόκειτο να δώσουν στις 20.30 τοπική ώρα (21.30 ώρα Ελλάδας) συναυλία στο Ρότερνταμ, στη δυτική Ολλανδία, και ο συναυλιακός χώρος επρόκειτο να ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχθεί το κοινό στις 19.30 τοπική ώρα.

Αστυνομικοί με αλεξίσφαιρα γιλέκα αναπτύχθηκαν περιμετρικά του κτιρίου, χωρητικότητας έως και 1000 ανθρώπων, μετέδωσε το ολλανδικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο NOS.

Το κτίριο εκκενώθηκε, δεκάδες θεατές απομακρύνθηκαν και η αντιτρομοκρατική μονάδα της Υπηρεσίας Ειδικών Επεμβάσεων (DSI) έσπευσε στο σημείο. Προς το παρόν η αστυνομία του Ρότερνταμ δεν έχει σχολιάσει το περιστατικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.