ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μακελειό στο Χάρκοβο της Ουκρανίας : Τζιπ έπεσε πάνω σε πεζούς – Πέντε νεκροί (φωτό)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μακελειό στο Χάρκοβο της Ουκρανίας : Τζιπ έπεσε πάνω σε πεζούς – Πέντε  νεκροί (φωτό)

Συναγερμός έχει σημάνει αυτήν την στιγμή στην Ουκρανία καθώς ένα τζιπ μάρκας Lexus (SUV) έπεσε πάνω σε πεζούς στο κέντρο της Kharkiv της Ουκρανίας σκοτώνοντας 5 ανθρώπους και τραυματίζοντας σοβαρά άλλους 6 σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι αρχές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ουκρανικού υπουργείου Εσωτερικών το τζιπ έπεσε πάνω στην διάβαση πεζών μετά από σύγκρουσή του με διερχόμενο αυτοκίνητο. Ακόμη αναφέρει πως δεν τίθεται θέμα τρομοκρατικής επίθεσης.

Οι εικόνες που μετέφεραν τα ουκρανικά ΜΜΕ από το σημείο του περιστατικού παραπέμπουν σε πραγματικό μακελειό, καθώς το μαύρο SUV που έπεσε πάνω στους πεζούς φαίνεται να έτρεχε με πολύ μεγάλη ταχύτητα και να κατευθύνθηκε δίχως να ανακόψει την πορεία του πάνω στους άτυχους ανθρώπους.

https://twitter.com/StudMedia/status/920725696535842816

Η Ουκρανία βρίσκεται σε γενικότερη αναταραχή αυτή την περίοδο.

Εχθές πάνω από 5000 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από την βουλή της χώρας (Verkhovna Rada) προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την διαφθορά στη χώρα, ενώ υπήρξαν και συκγρούσεις με αστυνομικές δυνάμεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.