ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Συνάντηση Βλ. Πούτιν, Ρ.Τ. Ερντογάν και Χ. Ροχανί για την Συρία μετά την θεμελίωση του πυρηνικού σταθμού στο Άκκουγιου

Συνάντηση Βλ. Πούτιν, Ρ.Τ. Ερντογάν και Χ. Ροχανί για την Συρία μετά την θεμελίωση του πυρηνικού σταθμού στο Άκκουγιου

Βλαντιμίρ Πούτιν, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Χασάν Ροχανί θα συναντηθούν στην Σύνοδο Κορυφής των τριών χωρών που θα λάβει χώρα στην Άγκυρα της Τουρκίας στις 4 Απριλίου με θέμα την Συρία.

Οι τρεις ηγέτες θα ασχοληθούν με τα ζητήματα της ευρύτερης περιοχής αλλά και θέματα που αφορούν τις τρεις χώρες, την ώρα που οι σχέσεις τόσο της Τουρκίας, όσο και της Ρωσίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ΗΠΑ επιδεινώνονται.

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Πούτιν στην Τουρκία θα πραγματοποιηθεί και η τελετή θεμελίωσης του πυρηνικού σταθμού στο Άκκουγιου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.