ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα «μαύρη» Παρασκευή στη Γάζα – Εκατοντάδες Παλαιστίνιοι στο νοσοκομείο από πυρά Ισραηλινών (φωτό, βίντεο)

Νέα «μαύρη» Παρασκευή στη Γάζα – Εκατοντάδες Παλαιστίνιοι στο νοσοκομείο από πυρά Ισραηλινών (φωτό, βίντεο)

Αιματοκύλισμα χωρίς τέλος στη Λωρίδα της Γάζας. Εκατοντάδες Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν σήμερα από πυρά Ισραηλινών στρατιωτών στο πλαίσιο των διαδηλώσεων, που πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή από τον περασμένο μήνα στην περιοχή.

Σαρανταεννέα Παλαιστινίοι έχουν σκοτωθεί από τον ισραηλινό στρατό αφότου ξεκίνησε το κίνημα διαμαρτυρίας που αποκαλείται «Μεγάλη Πορεία της Επιστροφής» πριν από πέντε εβδομάδες. Εκατοντάδες άλλοι έχουν τραυματιστεί. Κανείς Ισραηλινός δεν έχει τραυματιστεί.

Σήμερα, 431 Παλαιστίνιοι περιθάλπτηκαν για τραυματισμούς, εκ των οποίων 98 αφού δέχθηκαν πυρά, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Γάζας. Ιατρικές πηγές ανέβασαν τον αριθμό των τραυματιών σε 1.100.

Πυκνός μαύρος καπνός αναδυόταν από την πορεία, ανατολικά της πόλης της Γάζας, όπου οι Παλαιστίνιοι έκαιγαν ελαστικά, δήλωσαν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου.

Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο του ισραηλινού στρατού, κάποιοι διαδηλωτές πέταξαν πέτρες στους στρατιώτες. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι διαδηλωτές προσπάθησαν να «προκαλέσουν φθορές στον φράκτη ασφαλείας για να εισχωρήσουν στο Ισραήλ». Αυτή η απόπειρα «απετράπη», σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, με την παρέμβαση των στρατιωτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=qVekEk6156Q

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.