Σκληρή ανακοίνωση από τους αστυνομικούς: «Παίζεται η ζωή μας κορώνα γράμματα»

Σκληρή ανακοίνωση από τους αστυνομικούς: «Παίζεται η ζωή μας κορώνα γράμματα»

«Οι φωτογραφίες των τραυματισμένων συναδέλφων μας δεν είναι από τη Συρία αλλά από το ΣΕΦ» αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι συνδικαλιστές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

Να περάσουν στην αντεπίθεση και να κινηθούν νομικά κατά παντός υπευθύνου που θέτει τη ζωή τους σε κίνδυνο καλούν οι συνδικαλιστές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών
, τους ένστολους που δέχτηκαν επίθεση με μολότοφ έξω από το ΣΕΦ αλλά και το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή της Πατησίων.

Με μια σκληρή ανακοίνωση αναφέρουν πως οι φωτογραφίες των τραυματισμένων αστυνομικών δεν είναι από κάποιο πεδίο μάχης της Συρίας άλλα από το ΣΕΦ, εκεί όπου πέντε αστυνομικοί τραυματίστηκαν μετά από την επίθεση που δέχθηκαν με βροχή από βόμβες μολότοφ λίγο πριν την έναρξη του 4ου αγώνα μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού.

«Δυστυχώς οι φωτογραφίες αυτές δεν είναι από τη Συρία αλλά από το Σ.Ε.Φ. Ακόμα μια φορά που έδρασαν οι οργανωμένοι στρατοί των ομάδων εναντίον των συναδέλφων μας. Για να μη μείνει σε κανέναν η απορία, ο αγώνας έγινε κανονικά, αφού η ζωή του αστυνομικού μπροστά στα εκατομμύρια των ομάδων δεν έχει καμία σημασία. (2 τραυματίες της Υ.Α.Τ. και 3 της στατικής δύναμης). Εμείς θα καλέσουμε τα μέλη μας να κινηθούν νομικά, όπως και στο χθεσινό περιστατικό στην Πατησίων, εναντίον τόσο των φυσικών αυτουργών, αλλά και του κάθε φωτεινού παντογνώστη ο οποίος σχεδιάζει, παίζοντας τη ζωή μας κορώνα – γράμματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, θα αναλάβουμε άμεσα πρωτοβουλίες εν’ όψει και της ημερίδας για την αθλητική βία την προσεχή Δευτέρα (συνομιλώντας με Π.Ο.ΑΣ.Υ. και τις υπόλοιπες Ενώσεις της Αττικής), ώστε να τιμωρηθούν επιτέλους οι ανευθυνουπεύθυνοι και να τελειώνουμε με αυτή την κατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.