ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Διπλή βομβιστική επίθεση στη Σομαλία

Διπλή βομβιστική επίθεση στη Σομαλία

Δύο εκρήξεις σημειώθηκαν στην πρωτεύουσα της Σομαλίας Μογκαντίσου.

Η πρώτη σημειώθηκε κοντά στο προεδρικό μέγαρο όπου εξερράγη παγιδευμένο αυτοκίνητο.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι μπορούσαν να δουν τον καπνό από μεγάλη απόσταση, ενώ μέχρι στιγμής οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να βρουν ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση.

Αμέσως μετά την έκρηξη έσπευσαν την περιοχή ασθενοφόρα και οι αρχές ζητούσαν από τους πολίτες να απομακρυνθούν από τους δρόμους.

Η δεύτερη έκρηξη σημειώθηκε κοντά σε αστυνομικό τμήμα, όπου πολλά άλλα οχήματα τυλίχτηκαν στις φλόγες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η οργάνωση Αλ Σεμπάαμπ πραγματοποιεί συχνά επιθέσεις στην περιοχή, με στόχο να ανατρέψει την κυβέρνηση της Σομαλίας. Μέχρι στιγμής ωστόσο, δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για τις διπλές επιθέσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.