ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κόλαση φωτιάς κατά της ISIS: Βομβαρδιστικά Tu-22, Su-24 & Su-34 και υποβρύχια εξαπέλυσαν ομοβροντία Kalibr

Κόλαση φωτιάς κατά της ISIS: Βομβαρδιστικά Tu-22, Su-24 & Su-34 και υποβρύχια εξαπέλυσαν ομοβροντία Kalibr

Κόλαση φωτιάς κατά της ISIS από τις ρωσικές δυνάμεις: Βομβαρδιστικά Tu-22, Su-24 και Su-34 και υποβρύχια εξαπέλυσαν ομοβροντία Kalibr

Νέες αεροπορικές επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν από τις ρωσικές δυνάμεις κατά θέσεων της ISIS στη Συρία για τρίτη κατά σειρά ημέρα.

Οι επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν αυτή τη φορά με συνδυασμό εκτοξεύσεων από υποβρύχια αι βομβαρδιστικά είχαν ως στόχο τις θέσεις της ισλαμικής οργάνωσης στην πόλη al-Bukamal καθώς ο συριακός Στρατός και οι συμμαχικές οργανώσεις συνεχίζουν την επίθεσή τους.

“Στις 3 Νοεμβρίου 6 στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-22M3 και ένα υποβρύχιο κλάσης Varshavyanka πραγματοποίησαν μαζικούς βομβαρδισμούς κοντά στην πόλη al-Bukamal”, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο ;Aμυνας.

O εκπρόσωπός του αντιστράτηγος . Igor Konashenkov δήλωσε πως το υποβρύχιο Kolpino “B-271” κλάσης Improved Kilo εκτόξευσε 6 βλήματα Kalibr από θέση στην ανατολική Μεσόγειο, ενώ εκτός των Tu-22M3 στις επιθέσεις πήραν μέρος και βομβαρδιστικά Su-24 και Su-34 από την αεροπορική βάση Khmeimim συνέδραμαν στους βομβαρδισμούς.

«Οι επιθέσεις επέτρεψαν στον διοικητή των δυνάμεων των “Τίγρεων” του συριακού Στρατού στρατηγό Hassan Suheil να εκτελέσει νέα επίθεση με στόχο την ολοκληρωτική εξολόθρευση των δυνάμεων της ISIS στην τελευταία οχυρή τοποθεσία που ελέγχουν στην Συρία», είπε ακόμη ο Ρώσος αντιστράτηγος, προσθέτοντας πως η ισλαμική οργάνωση υπέστη βαρύτατες απώλειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.