ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σπάρτη: Συνελήφθη ζευγάρι διακινητών

Σπάρτη: Συνελήφθη ζευγάρι διακινητών

Με μια οργανωμένη επιχείρηση που εκτελέστηκε στο 38ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τρίπολης – Σπάρτης, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. έβαλαν άδοξο τέλος στην προσπάθεια ενός ζευγαριού να διακινήσει σε χρήστες ναρκωτικών της Λακωνίας περίπου ενάμισι κιλό χασίς.

Οι αστυνομικοί είχαν συγκεντρώσει στοιχεία για την παράνομη δραστηριότητα του 37χρονου Βούλγαρου και της 46χρονης Ελληνίδας συνεργού του και έστησαν μπλόκο στο όχημα στο οποίο επέβαιναν. Όταν το ακινητοποίησαν και το ερεύνησαν, βρήκαν στο εσωτερικό του συσκευασίες με συνολικά 1.400 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και τους πέρασαν χειροπέδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τόσο τα ναρκωτικά όσο και το όχημα και δύο κινητά που είχε πάνω του το ζευγάρι κατασχέθηκαν ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Ο Βούλγαρος και η Ελληνίδα οδηγήθηκαν αρχικά στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους και στη συνέχεια στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης που τους άσκησε δίωξη για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.