ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Πάτρα: Αιματηρό περιστατικό μεταξύ παράνομων μεταναστών (φωτό)

Πάτρα: Αιματηρό περιστατικό μεταξύ παράνομων μεταναστών (φωτό)

Σήμερα το πρωί σημειώθηκε αιματηρή συμπλοκή μεταξύ δύο μεταναστών στην παραλιακή της Πάτρας…

Ένα αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 σήμερα το πρωί στην παραλιακή της Πάτρας και συγκεκριμένα στην περιοχή του πρώην εργοστασίου της ΑΒΕΞ.

Από τη συμπλοκή μεταξύ μεταναστών, φέρεται να έχει τραυματιστεί με αιχμηρό αντικείμενο ένας αλλοδαπός, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά μέσα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας υπήκοος Πακιστάν τραυματίστηκε σοβαρά. Η συμπλοκή αφορά δύο άτομα που για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής έφτασαν στα άκρα.


Μετανάστης από το Αφγανιστάν έβγαλε αιχμηρό αντικείμενο και κατάφερε να μαχαιρώσει τον άλλον στο πόδι.

Το θύμα έχει χάσει πάρα πολύ αίμα, ενώ έχει ήδη μεταφερθεί στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να παλεύουν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, συνέλαβαν άμεσα τον Αφγανό ο οποίος τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο τον Πακιστανό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.