ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η στιγμή του «ντου» των αναρχικών στον συμβολαιογραφικό σύλλογο εφετείου Αθηνών (φωτό, βίντεο)

Η στιγμή του «ντου» των αναρχικών στον συμβολαιογραφικό σύλλογο εφετείου Αθηνών (φωτό, βίντεο)

Μια φωτογραφία ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις! Πώς να περιγράψει κανείς, άλλωστε, με λέξεις την «πλούσια» και συχνή δράση των κουκουλοφόρων από διάφορες αναρχικές οργανώσεις που καταστρέφουν δημόσιες περιουσίες και τρομοκρατούν πολίτες.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο μπήκαν τα γραφεία του συμβολαιογραφικού συλλόγου εφετείου Αθηνών στην οδό Γενναδίου.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στις 11:40 το πρωί από 8 άτομα που κατά πληροφορίες προκάλεσαν έσπασαν τη τζαμαρία και τα γκισέ του συλλόγου ενώ έβαψαν και τους τείχους με σπρέι.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη ή προσαγωγή.

Υπενθυμίζεται ότι μέλη του Ρουβίκωνα το τελευταίο διάστημα έχουν βάλει στο στόχαστρό τους συμβολαιογράφους όπως συνέβη στις 20 Σεπτεμβρίου όταν έκαναν γυαλιά-καρφιά γραφείο συμβολαιογράφου που συμμετέχει σε πλειστηριασμούς.

Με κείμενο που ανέβηκε στο διαδίκτυο την ευθύνη ανέλαβε η Αναρχική Συλλογικότητα Καλλιθέας Μοσχάτου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.