ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Διαρρήκτες πήραν το όπλο στρατηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Κρήτη: Διαρρήκτες πήραν το όπλο στρατηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Άγνωστοι διαρρήκτες, εκμεταλλεύτηκαν την τριήμερη απουσία ενός αποστράτου ανώτατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. στο Ηράκλειο της Κρήτης για να ληστέψουν ό,τι πιο πολύτιμο είχε και το προσωπικό του πιστόλι!

Όταν οι δράστες παραβίασαν παντζούρι του ισογείου το σπιτιού του απόστρατου υποστράτηγου χρησιμοποιώντας ένα σκεπάρνι, η κόρη του που διαμένει στον πάνω όροφο άκουσε τον θόρυβο και κατέβηκε να δει τι συνέβαινε. Όμως, δεν διέκρινε κάτι ύποπτο και έφυγε, ανοίγοντας τον «δρόμο» στους εισβολείς οι οποίοι έκαναν «γης Μαδιάμ» όλα τα δωμάτια αναζητώντας τη λεία τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά, άρπαξαν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, έναν φορητό υπολογιστή, τα κοσμήματα της συζύγου του συνταξιούχου αξιωματικού, το όπλο του, ακόμη και τα… παράσημά του! Στη συνέχεια, διέφυγαν αθέατοι από το σπίτι, όπως είχαν φτάσει. Όταν το ζευγάρι επέστρεψε, βρήκε όλους τους χώρους άνω- κάτω και ειδοποίησε την Ασφάλεια που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του ή των δραστών και κυρίως του κλεμμένου όπλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.