ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στο φως τα στοιχεία Πακιστανών που ξήλωναν μετασχηματιστές στην Αρκαδία μετά από 1 χρόνο

Στο φως τα στοιχεία Πακιστανών που ξήλωναν μετασχηματιστές στην Αρκαδία μετά από 1 χρόνο

Τα στοιχεία της ταυτότητας δύο Πακιστανών της σπείρας που λεηλατούσε τους μετασχηματιστές στις κοινότητες του Δήμου Τρίπολης και συμμετείχαν σε τουλάχιστον οκτώ περιπτώσεις κλοπής χαλκού μόλις ήρθαν στο φως αν και έχει περάσει πάνω από χρόνος.

Όπως προέκυψε στο πλαίσιο της έρευνας των αστυνομικών της Ασφαλείας, οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 18 και 39 χρόνων οι οποίοι απλά ήρθαν στην Ελλάδα όπως θα πέρναγαν απο τη μια επαρχία στην άλλη στην πατρίδα τους φέρονται να χτυπούσαν μαζί με τους άγνωστους προς το παρόν ομοεθνείς συνεργούς τους, από την Πρωτοχρονιά ως τις 24 Φεβρουαρίου του 2017.

Στο διάστημα αυτό, η αξία του χαλκού που είχαν κλέψει και οι φθορές που είχαν προκαλέσει στο δίκτυο ηλεκτροδότησης της ΔΕΗ, είχε ξεπεράσει τα 60.000 ευρώ.

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές και φθορές σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος των δυο Πακιστανών και των άγνωστων συνεργών τους, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης. Ωστόσο, ερευνάται το ενδεχόμενο να είχαν διαπράξει άλλες καταστροφές σε μετασχηματιστές και άλλων περιοχών της Αρκαδίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περιττό να προστεθεί πως και παρά το γεγονός ότι βρίσκονται παράνομα στη “χώρα” ουδείς εκ των Πακιστανών πρόκειται να απελαθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.