ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Εξάρχεια: Ληστές «ισοπέδωσαν» το σπίτι ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα – Άφησαν μόνο το τηλέφωνο!

Εξάρχεια: Ληστές «ισοπέδωσαν» το σπίτι ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα – Άφησαν μόνο το τηλέφωνο!

Θύμα κλοπής έπεσε ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων. Και εκείνος κάλεσε το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων της Καλλιδρομίου για βοήθεια!

Την απίστευτη αυτή ιστορία αποκαλύπτει ο «Μικροπολιτικός» στα «Νέα», σημειώνοντας ότι το ηγετικό στέλεχος των ακροαριστερών επέστρεψε στο σπίτι του ένα βράδυ, ύστερα από μια επιτυχημένη ακτιβιστική επιδρομή, για να ανακαλύψει ότι οι ληστές, που προφανώς δεν γνώριζαν σε ποιανού σπίτι είχαν εισβάλει, δεν είχαν αφήσει τίποτα όρθιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μόνο που είχε μείνει, ήταν το τηλέφωνο. Αμέσως, λοιπόν, κάλεσε το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων. Ο διοικητής μόλις άκουσε το όνομα του θύματος αμέσως κατάλαβε φυσικά ποιος ήταν ο παθών, σημαντικό μέλος των ατάκτων ακτιβιστών… αλλά έδωσε εντολή στους άνδρες να σπεύσουν στο σπίτι του και να ειδοποιηθεί και η Σήμανση, ώστε να πάρει δακτυλικά αποτυπώματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.