ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λάρισα: Συνελήφθη 64χρονος για ασέλγεια σε 4 ανήλικα παιδιά – Έβγαλε τα ρούχα του και τα προέτρεψε να κάνουν το ίδιο!

Λάρισα: Συνελήφθη 64χρονος για ασέλγεια σε 4 ανήλικα παιδιά – Έβγαλε τα ρούχα του και τα προέτρεψε να κάνουν το ίδιο!

Για ασελγείς πράξεις συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ελασσόνας στη Λάρισα, ένας 64χρονος κάτοικος χωριού της περιοχής, ο οποίος φέρεται να αυτοϊκανοποιήθηκε ενώπιον τεσσάρων ανήλικων παιδιών.

Ο συνταξιούχος οδηγήθηκε χθες (19-06-2018) ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Κατηγορείται ότι προέτρεψε τα παιδιά, ηλικίας 5, 7 8 και 11 ετών αντίστοιχα, να «αφαιρέσουν τα ενδύματά τους» για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Ο 64χρονος που κρατείται από προχθές βράδυ αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του λέγοντας ότι απλά μιλούσε «με τα παιδιά για το ποδόσφαιρο». Τα τέσσερα παιδιά, δύο αγόρια και δύο κορίτσια, στις 7 προχθές το απόγευμα, έπαιζαν στο χωριό τους στην Ελασσόνα όταν η μπάλα ποδοσφαίρου βρέθηκε στην αυλή του σπιτιού του 64χρονου συνταξιούχου.

Η μητέρα του ενός παιδιού όταν επί ώρα δεν άκουγε τη «φασαρία» από το παιχνίδι των παιδιών ανησύχησε και άρχισε να τα αναζητά. Για να τα βρει τελικά, στην αυλή του 64χρονου όπου και τα πήρε για να συνεχίσουν το παιχνίδι τους στην πλατεία. Τα όσα διηγήθηκαν τα παιδιά κατά την παραμονή τους στην αυλή του συνταξιούχου, είχαν ως αποτέλεσμα, λίγο αργότερα, οι γονείς τους να απευθυνθούν στο Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας όπου κατήγγειλαν τον 64χρονο ο οποίος και συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες όταν η μπάλα βρέθηκε στην αυλή του 64χρονου και πήγαν τα παιδιά να την παραλάβουν, ο φερόμενος ως δράστης άνοιξε συζήτηση με τα παιδιά, μεταξύ άλλων και για το ποδόσφαιρο. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να «τα προέτρεψε να αφαιρέσουν τα ενδύματά τους», να «κατεβάσουν» δηλαδή «παντελόνια και εσώρουχα» όπως και έπραξαν τα παιδιά. Στη συνέχεια, ο 64χρονος φέρεται ότι αφαίρεσε και ο ίδιος τα δικά του ενδύματα και πως αυνανίστηκε ενώπιον των ανήλικων παιδιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την υπόθεση ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας που συνέλαβε τον 64χρονο, προχθές το βράδυ, μετά τις καταγγελίες γονέων. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί εκ νέου σήμερα ενώπιον των δικαστικών αρχών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.