ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αφέθηκαν ελεύθεροι οι εγκέφαλοι και συνελήφθησαν οι πελάτες κυκλώματος εμπορίας όπλων στην Κρήτη

Αφέθηκαν ελεύθεροι οι εγκέφαλοι και συνελήφθησαν οι πελάτες κυκλώματος εμπορίας όπλων στην Κρήτη

Οι πρωταγωνιστές του κυκλώματος εμπορίας όπλων αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία τους στον ανακριτή Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.Την ίδια ώρα οι πελάτες τους 22 στον αριθμό άρχισαν να συλλαμβάνονται σε όλη τη χώρα.

Οι απολογίες του 55χρονου επιχειρηματία, της συζύγου, ενός από τους γιους του και του διευθυντή της μεταφορικής εταιρείας, σε βάρος των οποίων έχουν ασκηθεί διώξεις σε βαθμό πλημμελήματος για σύσταση συμμορίας, παράνομη εισαγωγή όπλων, μεταφορά και εμπορία, ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι και αφέθηκαν ελεύθεροι με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Ωστόσο, συνελήφθησαν 22 άτομα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, τα οποία είχαν προβεί στην αγορά ειδών οπλισμού από τα μέλη της εγκληματικής ομάδας. Τα όσα αγόρασαν, βρέθηκαν μετά από έρευνες που έγιναν με παραγγελία της Ασφαλείας Ηρακλείου στα σπίτια τους και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν 29 πυροβόλα όπλα και 1.081 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, τρία κυνηγετικά όπλα χωρίς άδεια κατοχής, δέκα γεμιστήρες και τέσσερα κλείστρα πιστολιών, δυο πτυσσόμενα μεταλλικά κλομπ, μια συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης tazer, τρεις εκτοξευτήρες φωτοβολίδων, μαχαίρια, μια βαλλίστρα και πλήθος εγγράφων που περιελήφθησαν στο προανακριτικό υλικό για συσχετισμό με στην κύρια δικογραφία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.