ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κινέτα: Καμμένα Σπίτια- Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των κατοίκων (βίντεο-εικόνες)

Κινέτα: Καμμένα Σπίτια- Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των κατοίκων (βίντεο-εικόνες)

Απανθρακωμένη η Κινέτα μετά την πυρκαγιά που έκαψε τα πάντα.Συγκλονίζουν οι κατοικίες των κατοίκων που είδαν τις περιουσίες τους να καίγονται.

Ο πύρινος εφιάλτης που έζησαν την Δευτέρα οι κάτοικοι του Πανοράματος και της Κινέτας θα μείνει ζωντανός για πολύ καιρό, αφού δύσκολα θα τον ξεχάσουν.

Ειδικά όσοι είδαν τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους να γινονται κάρβουνο απο τη φωτιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι στα Γεράνεια Όρη, και κατέληξε μέχρι την παραλία της Κινέτας.

Η επόμενη ημέρα της βιβλικής καταστροφής βρίσκει τους κατοίκους να μετρούν τις πληγές τους και να καταγράφουν τα όσα άφησαν πισω τους οι πύρινες γλώσσες, που κατάπιναν τα πάντα στο διάβα τους.

Ο κ. Βαγγέλης Κοκολακης ήταν απο εκείνους που πρόλαβαν να αρπάξουν την οικογένεια τους και κατευθυνθούν προς τους Αγίους Θεοδωρους για να σωθούν. Η φωτιά κατέστρεψε το μεγαλύτερο μέρος του ισογείου σπιτιού του ενώ οπως ο ίδιος είπε στο protothema.gr «Σωθήκαμε απο θαύμα. Προλάβαμε να παρουμε οτι μπορούσαμε και φύγαμε αρχικά για την παραλία της Κινέτας και μετα στους Αγίους Θεόδωρους».

Ο Χρυσοστομος έφθασε στο σπιτι του νωρίς το πρωι μαζι με τη μητέρα του η οποία δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυα και την οργή της.

«Το σπιτι μας καταστράφηκε που θα παμε τωρα τι θα γίνουμε» αναρωτιόταν συνεχώς βλέποντας το καρβουνιασμένο σπιτι να στέκει μπροστά της. Λίγο πιο κάτω δυο γυναίκες αγκαλιασμένες κλαίνε μπροστά στο καμένο τους σπίτι. Κοιτάζουν την περιουσία τους να έχει καταστραφεί και δεν μπορούν να το πιστέψουν. Απο νωρίς το πρωι στη μάχη για τον ελεγχο του μετώπου έχουν ριχθεί και ελικόπτερα της πυροσβεστικής και του στρατού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.