ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Ψυχρός, σκληρός και αδίστακτος»: Αυτός είναι ο δολοφόνος της Φούλας Παπανδρέου (φώτο)

«Ψυχρός, σκληρός και αδίστακτος»: Αυτός είναι ο δολοφόνος της Φούλας Παπανδρέου (φώτο)

Ψυχρός, σκληρός και αδίστακτος περιγράφεται από τους Αστυνομικούς ο δράστης της ληστείας με μετά φόνου της 88χρονης Φούλας Παπανδρέου, που βρήκε τραγικό θάνατο, μέσα στο διαμέρισμα της επί της οδού Γούναρη στην Πάτρα.

Πρόκειται για 26χρονο Ρομά από την Ηλεία που διαμένει στην Αθήνα ο οποίος έχει ομολογήσει την πράξη του.

Συνελήφθη στις 23 Ιουλίου στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (πρώην Πλατεία Όλγας), αφού μετά το έγκλημα δεν δίστασε να επισκεφθεί και πάλι την Πάτρα.

Στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας ενεχυροδανειστής στην Πάτρα, καθώς αγόρασε από τον 26χρονο τη χρυσή βέρα της άτυχης 88χρονης και δυο χρυσά βραχιόλια. Δεν έχει συλληφθεί λόγω της παρέλευσης του αυτοφώρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: tempo24

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.