ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μαρτυρία: Οι ήρωες της ΕΜΑΚ μιλούν για τη τραγωδία (βίντεο)

Μαρτυρία: Οι ήρωες της ΕΜΑΚ μιλούν για τη τραγωδία (βίντεο)

Οι διασώστες της ΕΜΑΚ μιλούν για τις πυρκαγιές στο Μάτι και Κινέτα- Όλα όσα έζησαν εκεί!

Οι διασώστες της ΕΜΑΚ εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στις οικογένειες των θυμάτων.Συγκεκριμένα αναφέρουν «Το ζήσαμε μαζί τους.Τους νιώθουμε σαν οικογένειά μας.»

Συνεχίζουν ,λέγοντας ότι «ήμασταν οι πρώτοι που ανταποκριθήκαμε στην έρευνα- διάσωση.Δεν είχαμε πληροφορηθεί για νεκρούς αλλά για εγκλωβισμένους.Το μόνο ασφαλές μέρος ήταν η παραλία.Η ατμόσφαιρα ήταν ασφυκτική καθώς μπορούσε κανείς να πάθει πνευμονικό-καυστικό ήδυμα από τον καπνό.»

Επισημαίνουν ότι «σύμφωνα με το Πρωτόκολλο, δίνουμε έμφαση σε ομάδες πληθυσμού που το έχουν ανάγκη.Για εμάς, κύριο μέλημα ήταν τα παιδιά.Μέχρι τα μεσάνυχτα είχαμε αυξημένο αριθμό νεκρών που ήταν πλέον διψήφιος.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο μαρτυρία:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.