ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Όλα έτοιμα για τα αυριανά συλλαλητήρια για τη Μακεδονία

Όλα έτοιμα για τα αυριανά συλλαλητήρια για τη Μακεδονία

Όλα είναι έτοιμα αύριο για τα συλλαλητήρια σε 21 πόλεις της χώρας ενάντια στην σύνθετη ονομασία της ΠΓΔΜ με τον όρο “Μακεδονία”.

Η πρωτοβουλία της Επιτροπής Αγώνα για διοργάνωση συγκεντρώσεων στις μεγαλύτερες πόλεις της Μακεδονίας έχει «αγκαλιαστεί» με ιδιαίτερη θέρμη από Δημάρχους, Μητροπολίτες.

Συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί για αύριο το απόγευμα σε 21 πόλεις της χώρας, κυρίως της Βόρειας Ελλάδας. Συγκριμένα, ο κόσμος θα συγκεντρωθεί σε δρόμους και πλατείες στις παρακάτω περιοχές: Πέλλα, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Κιλκίς, Πολύκαστρο, Λαγκαδά, Νέα Μουδανιά, Έδεσσα, Φλώρινα, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Κατερίνη, Βέροια, Λάρισα, Θήβα, Ιωάννινα, Ρόδο, Χανιά, Κέρκυρα και Χαλκίδα.

Σε δελτίο τύπου η επιτροπή σημειώνει πως δεν θα υπάρχει κανένας εκπρόσωπος κόμματος στις εξέδρες, προσπαθώντας να αποφύγει τον οποιοδήποτε «στιγματισμό» που θα περιόριζε ίσως και τη συμμετοχή του κόσμου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου

«Ως απάντηση σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τα πρόσωπα τα οποία θα βρεθούν στις εξέδρες των δεκαπέντε πόλεων της Μακεδονίας στις αυριανές συγκεντρώσεις, η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσα με σαφήνεια ξεκαθαρίστηκαν στις συνεντεύξεις τύπου για τη διοργάνωση των αυριανών συγκεντρώσεων εξακολουθούν να ισχύουν στο ακέραιο. Στο βήμα των εκδηλώσεων θα βρεθούν και θα μιλήσουν οι Δήμαρχοι των πόλεων, οι οικείοι Μητροπολίτες και οι ομιλητές που ορίστηκαν από την Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Στις εξέδρες των αυριανών κινητοποιήσεων δεν έχουν θέση τα κόμματα. Αύριο μιλάει ο λαός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.