ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το νεότερο σκάφος του αμερικανικού Ναυτικού «κόλλησε» εξαιτίας του… ψύχους (βίντεο)

Το νεότερο σκάφος του αμερικανικού Ναυτικού «κόλλησε» εξαιτίας του… ψύχους (βίντεο)

Το USS Little Rock (LCS-9), το νεότερο σκάφος του αμερικανικού Ναυτικού «κόλλησε» στο Μόντρεαλ και το πιθανότερο είναι να μείνει εκεί μέχρι την Άνοιξη.

Αιτία τα παγωμένα νερά στο λιμάνι με αποτέλεσμα το σκάφος να μην μπορεί να κινηθεί για τους επόμενους μήνες μέχρι το λιώσιμο των πάγων!

Έτσι εκτιμάται ότι θα μπορέσει να αποπλεύσει τον ερχόμενο Μάρτιο και αυτό εάν το πρωτόγνωρο κύμα ψύχους να έχει υποχωρήσει μέχρι τότε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.